Aktywne Wpisy

skrytek +1285
Będzie #zalesie bo muszę to z siebie wyrzucić. Na początku marca potrącił mnie samochód na przejściu. Sprawca uciekł z miejsca zdarzenia.
Chłop przeleciał przez rondo jak dzik i uderzył mnie, jak zjeżdżał z ronda, a ja byłem w połowie zebry. Zdążyłem tylko zrobić krok w tył, i chyba to mnie uratowało. I jeszcze to, że była to Corsa, a nie X6.
Facet uderzył mnie w prawe kolano, w lewą łydkę, a prawym
Chłop przeleciał przez rondo jak dzik i uderzył mnie, jak zjeżdżał z ronda, a ja byłem w połowie zebry. Zdążyłem tylko zrobić krok w tył, i chyba to mnie uratowało. I jeszcze to, że była to Corsa, a nie X6.
Facet uderzył mnie w prawe kolano, w lewą łydkę, a prawym
źródło: 1000046959
Pobierz
wezsepigulke +838
Edyta Pazura jeździ samochodem typu "wypas", a takim nie tylko można legalnie jeździć gdzie się chce, w tym po chodnikach i trawnikach, ale nawet zabijać ludzi w trumnach na kółkach. Ryzykuje się co najwyżej dozorem elektronicznym. No czego nie rozumiecie?
#konfitura #samochodoza #prawojazdy #prawo
#konfitura #samochodoza #prawojazdy #prawo
źródło: 69341623d0e46-b3cbecb44c37
Pobierz

https://streamable.com/ozxwpg
#trzecieoko
@Neobychno: no w stanach to myślę że ładną sumkę by zgarnęła xd
Moim zdaniem sklepu? Gdyby te doniczki były na hamulcu to ani baba nie pchnęłaby ich tak łatwo żeby pojechały. Też lipa że postawili to tak żeby nie dało się wyjechać rowerem. Zresztą na parkingu dino czasem dzieje się na tyle że się wyjechać nie da. Miejsc parkingowych mało a jak wjedzie ciężarówka rozładować towar to raz mnie tak zablokowało że musiałem czekać aż