Aktywne Wpisy

Sonny86 +198
źródło: temp_file1570731660054774392
Pobierz
buddookan +147
#prawo #polska #ciekawostki
"17 lat żyje, a ty mi 15 dajesz"
Kolesiowi groziło 25. Dostał 15. Za te bluzgi dostał kilkanaście miesięcy dodatkowo. I wiecie co ? Odsiedział 13 lat... Czujecie ? Zamiast brać pod uwagę to jak się zachował i zablokować możliwość wcześniejszego zwolnienia to oni skrócili mu wyrok. Pomyślicie może że się zmienił, że resocjalizacja zadziałała i zasługiwał na warunkowe zwolnienie ? Otóż nie.
"17 lat żyje, a ty mi 15 dajesz"
Kolesiowi groziło 25. Dostał 15. Za te bluzgi dostał kilkanaście miesięcy dodatkowo. I wiecie co ? Odsiedział 13 lat... Czujecie ? Zamiast brać pod uwagę to jak się zachował i zablokować możliwość wcześniejszego zwolnienia to oni skrócili mu wyrok. Pomyślicie może że się zmienił, że resocjalizacja zadziałała i zasługiwał na warunkowe zwolnienie ? Otóż nie.

https://streamable.com/ozxwpg
#trzecieoko
@Neobychno: no w stanach to myślę że ładną sumkę by zgarnęła xd
Moim zdaniem sklepu? Gdyby te doniczki były na hamulcu to ani baba nie pchnęłaby ich tak łatwo żeby pojechały. Też lipa że postawili to tak żeby nie dało się wyjechać rowerem. Zresztą na parkingu dino czasem dzieje się na tyle że się wyjechać nie da. Miejsc parkingowych mało a jak wjedzie ciężarówka rozładować towar to raz mnie tak zablokowało że musiałem czekać aż