Aktywne Wpisy

wfyokyga +31
Kusi mnie ten barking bread, odbiłem się 2 razy po 1 odcinku i dalej się nie chciało oglądać. Trzeba chyba będzie dać 3 szanse i ostatniom
źródło: temp_file4251944129250244986
Pobierz
PepeSmutnyJest +27
Nie ma na świecie nic gorszego niż szlauf z dzieckiem który szuka faceta xD pokochasz jak swoje xD ciebie szmato, nawet matka własna nie kochała, to jak ma cie facet pokochać i jeszcze twojego bękarta xD kazdy facet który ma godność nie będzie wychowywał cudzego bachora. Szanujmy się panowie. #zwiazki #blackpill

źródło: obraz
Pobierzźródło: obraz
Pobierzźródło: obraz
PobierzTo jak 2 przyjaciółki. 1 mówi że 3 razy się rozwiodła i były to najlepsze jej decyzję w życiu a 2 tylko potakuje i udaje że się zgadza.
Obalę Twoje myslenie:
Jeżeli to co napisałeś jest prawda, to czemu ropa, wegiel, cukier, stal szoruje po dnie?
Teraz była rewolucja w stablecoinach, ich powiązaniu z USD i mam fajny przykład Starlinka który
@Saeglopur
https://pracap.com/an-ai-addendum/
@Vestor: Spirala inwestycji w skutek nadmiaru kapitału i owczego pędu pod sloganem w tym przypadku AI. Bez najmniejszej wizji faktycznego zysku. Multum podmiotów które łapią finansowanie absurdalne tylko za sam zamiar bądź pozorowanie tworzenia jakiś rozwiązań faktycznie AI. Jest też oczywiście już zjawisko dodawania samego hasla AI do nazw firm, tworzenia niby produktów - dokładnie jak z blockchain
Tutaj nie ma co się dopatrywać sensowności i tego czy to się zwróci w najbliższym czasie. Tak samo jest z czasem życia tego chipów AI - pewnie i by wystarczyły
Na jakiejś zasadzie można uważać, że obecnie mamy do czynienia z bańka? To troszkę tak jakby w 2006 pisać, że mamy do czynienia z bańką internetową, bo wszyscy chcą mieć własne strony i inwestuje się w Amazon, Myspace i Google.
Świat idzie do przodu i AI ma mnóstwo zastosowań, na których da się zarobić i które usprawni życie miliardów ludzi w ogromnym stopniu. Można to porównać do wynalezienia nowego
Spółki AI to bardzo dobre spółki. Tylko w bardzo złej cenie (drogie)