@badreligion66: to w końcu te konta miały zero aktywności zgodnie z opisem znaleziska (czyli też brak plusów/wykopów) czy plusowały i wykopywały #bekazpisu zgodnie z tym co pisze gość w komentarzu?
@kwiat_pustyni626: Do wyborów ten portal zdechnie już to widać. Te posty ze Stanowskim to tak botowane aż trzeszczy 1000-800+ i parę komentarzy. Coś napiszesz pod takim postem 2-3+ ( ͡°͜ʖ͡°)
Wybory wcale nie są tak daleko. Kampania zacznie się za 12 miesięcy. Ta właściwa i na grubo. Bo w wakacje - wiadomo. Więc będzie trzeba działać z początkiem roku.
źródło: 1000032526
PobierzTo robota pisiorów.
Dlatego codziennie na mikro plusowane są w gorące przekazy dnia od Romana Giertycha xd
Ile? Tomasz Szmydt dostał ponad tysiąc plusów jak pisał coś o Stanowskim. Powiedz mi jaka inna postać z polityki tyle ostatnio dostała.
Sprawdziłem kto to plusował i poza największymi oszołomami to same dziwne
No odpuścili. Orlen little dostawał łomot regularnie xd
Może przygotowują jakieś firmy zewnętrzne farmę na przyszłe wybory. Zobaczymy
@badreligion66: albo dla sztucznego podbicia ruchu na stronie, albo na przyszłość do tworzenia narracji zgodnie z linią opłacającego.
@kwiat_pustyni626: c---a sprawdziłeś tani kłamczuszku
Sprawdziłem. Tomasza Szmydta plusował choćby Grzesio i Filjan
Reszta to
Do wyborów ten portal zdechnie już to widać.
Te posty ze Stanowskim to tak botowane aż trzeszczy 1000-800+ i parę komentarzy. Coś napiszesz pod takim postem 2-3+ ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Taaaa
Wybory wcale nie są tak daleko. Kampania zacznie się za 12 miesięcy. Ta właściwa i na grubo. Bo w wakacje - wiadomo. Więc będzie trzeba działać z początkiem roku.