Aktywne Wpisy

Nietaki5 +891

MrSzakal +145
Nie pojmuje skąd się bierze tyle dzbanów wrzucających na siebie dowody do Internetu. Gdzie instynkt samozachowawczy? Gość przez wieś leci 280 km/h, na drugim filmie 240 w zabudowanym. Taki samochód to jak pocisk, nad którym może wydawać się tylko posiadanie złudnej kontroli.
Poza tym to kolejny dowód, że przepisy uderzają w tych, którym zdarzy się przekroczyć prędkość o 20 km/h, Majtczaki i inne mają te kary głęboko gdzieś, oni tak będą jeździć
Poza tym to kolejny dowód, że przepisy uderzają w tych, którym zdarzy się przekroczyć prędkość o 20 km/h, Majtczaki i inne mają te kary głęboko gdzieś, oni tak będą jeździć
źródło: polish_save
Pobierz

źródło: 1000013965
Pobierzźródło: 1000013966
Pobierzźródło: Saturn_00001_WithDisplayStretch
PobierzZauważyłem przypadkiem. Byłem ciekaw co świeci na zmianę na żółto i na niebiesko na niebie, a to był Saturn z Neptunem.
Nie mam pojęcia, czy taka bliskość to jakieś wyjątkowe wydarzenie oraz jak blisko muszą siebie być, żeby takim się stało.
@mahestro: to na pewno nie było to. Neptuna nie widać gołym okiem. Spróbuj zrobić zdjęcie co Ci tak miga to zidentyfikuje. W sensie zrób w taki sposób, żebym widział jakie gwiazdy są dookoła :D
@Antybristler: rzeczywiście. Próbowałem zrobić zdjęcie, ale mam tylko telefon i ostrości nie udało się żadnej uzyskać, ale tym razem SkyMapa była dokładniejsza i efekt jest taki.
Na zrzucie jest Jowisz oraz w kółku któreś coś, co mi miga. Jowisza raczej widać gołym okiem?
źródło: 1000013968
Pobierz