Wpis z mikrobloga

Wytłumaczcie mi @LibertyPrime @Mehgods @velati itd. Jak Korwin mówi o podniesieniu wieku emerytalnego to jest pacta sunt servanda i zły Tusk, a teraz jak to wygląda w kontekście przeszukania i pochwały dla dziennikarzy? Wprost jeszcze rozumiem bo mają z tego niesamowitą reklamę, ale reszta? Daliście się ponieść medialnej nagonce i zarażacie nią innych.

Może jakaś koalicja z Ikonowiczem? Skoro tacy zjednoczeni...

#aferapodsluchowa #knp
S.....r - Wytłumaczcie mi @LibertyPrime @Mehgods @velati itd. Jak Korwin mówi o podni...

źródło: comment_d4n7eRUHVHeJNnfCWgFNb7k2fVHbdf47.jpg

Pobierz
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

a teraz jak to wygląda w kontekście przeszukania i pochwały dla dziennikarzy?

@Stadler: nie rozumiem co masz na myśli. Może ze względu na późną porę. Co ma dotrzymywanie umów emerytalnych z przeszukaniem wprost?
  • Odpowiedz
@Mehgods: zmierzam do tego, że mogli oddać te nieszczęsne nośniki lub nośnik, a potem złożyć zażalenie. Bo taka hucpa przypomina mi squaty. Antfa itp. przejmuje nielegalnie własność i robią często cyrk przed kamerami, że jak to oni tacy biedni uciśnieni.
  • Odpowiedz
@Stadler: ???

no ok to skoro trzymamy się umów to czemu pochwalacie te dzisiejsze inby we wprost?

oczywiście, że nie pochwalam działań prokuratury i ABW, które były bezprawne.

O olejnik nie mam pojęcia co mówiła na ten temat bo nie oglądałem
  • Odpowiedz
@Mehgods: te działania były legalne. Jak redaktor uważa inaczej to niech składa zażalenie, ale powinien trzymać się litery prawa. ABW dało ciała, powinni raz dwa pałką po plerach i by oddał laptopa.
  • Odpowiedz
@Stadler: wiesz co, nie chce mi się dyskutować bo p--------z takie głupoty, że głowa mała. Dlaczego mnie prowokujesz, już się wypowiedziałem, że nie jestem prawnikiem, wielu prawników się wypowiedziało oświadczając, że działania ABW i prokuratora były nielegalne, niezgodne z prawem oraz redaktor nie miał obowiązku oddawać laptopa. Czytałeś w ogóle nakaz? Jak byk stoi "dobrowolnego", ja ufam tym prawnikom, a nie jakiemuś studencikowi prawa z wypoku.

a tu masz wypowiedź
M.....s - @Stadler: wiesz co, nie chce mi się dyskutować bo p--------z takie głupoty,...

źródło: comment_ZVEBA1V57t8BqEJTgleoxbhXTb8P81Jn.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
Czytałeś w ogóle nakaz? Jak byk stoi "dobrowolnego",

@Mehgods: W razie odmowy dobrowolnego wydania rzeczy można przeprowadzić jej odebranie.

a nie jakiemuś studencikowi prawa z wypoku.

patrz @karro szkalujo mnie
  • Odpowiedz