Wpis z mikrobloga

@Siech: Owszem działam wybiórczo. Dziś mała korekta na TG61, jednak jak jedne rosną to inne też będą rosły. To jak z giełdą akcyjną. Jak wszystko rośnie to wszystko rośnie.

@jacas nic tu nie ma bullish. Na razie klepiemy niedźwiedzi klin (wedge).
tom-ek12333 - @Siech: Owszem działam wybiórczo. Dziś mała korekta na TG61, jednak jak...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@tom-ek12333 ty się lepiej dzbanie pochwal, ile „wygrały” obligacje przez ostatnie 1,5 roku, czyli od czasu kiedy intensywnie naganiales tu na ich zakup praktycznie dzień w dzień

swojego g---o-bloga na którym smarowales „artykuły” odnośnie pakowania się w TLT już skasowałeś, ale wpisy na tagu nadal wiszą

https://investb.pl/articles/czy-analiza-techniczna-dziala

w dłuższym terminie wywieźli cię na tych obligach jak bura suke i realizowałeś tam straty o których tu pisałeś swego czasu, to teraz pałujesz
  • Odpowiedz
@ChineseMobilePhones: gosciu jest dosyć nowy na tagu i nie wie o czym my mówimy w kontekście Tomka w perspektywie ostatncih 2 lat.

Dla nich to maskotka, dla nas to szkodnik przez którego niejedna osoba sie wtedy zesrała tu i utopiła kase na giełdzie
  • Odpowiedz
@ChineseMobilePhones: @KMDZ panowie mnie też wtedy nie było, może i Tomek naganiał tak jak mówicie, ale pisać, że przez niego ludzie utopił kase to trochę naciągane. Co jak co, ale każdy ma swój rozum i powinien odpowiadać za swoje decyzje, Tomek nikogo do kupowania nie zmusił
  • Odpowiedz
@Vela102: nie, nie naciągane, jak cie nie bylo to sie nie sprzeczaj. Sam bylem jednym z nich co wtedy w c--j stracił.

Jest takim samym szkodnikiem co ludzie ktorzy szerzą np w Polsce ruską albo inną propagandę
  • Odpowiedz