Aktywne Wpisy

Qurvinox +461
W caΕym tym spoΕeczeΕstwie juΕΌ chyba nie chodzi o przekraczanie prΔdkoΕci, palenie na balkonach czy trzymanie szczekajΔ
cych psΓ³w w mieszkaniach. Tylko bezczelnoΕΔ ludzi. Liczy siΔ tylko ja i mΓ³j czubek nosa.
A BO SAMOCHODY SΔ NOWSZE I BEZPIECZNIEJSZE
No ale jak jeb**iesz czΕowieka to ten nowszy nie jest. Poza tym wiΔksza prΔdkoΕΔ to wiΔkszy haΕas i spalanie
MΓJ BALKON I BΔDΔ NA NIM ROBIΕ CO BΔDΔ CHCIAΕ
A BO SAMOCHODY SΔ NOWSZE I BEZPIECZNIEJSZE
No ale jak jeb**iesz czΕowieka to ten nowszy nie jest. Poza tym wiΔksza prΔdkoΕΔ to wiΔkszy haΕas i spalanie
MΓJ BALKON I BΔDΔ NA NIM ROBIΕ CO BΔDΔ CHCIAΕ

Wojciech_Skupien +374
Z ΕΌonΔ
przez ponad 2 lata staraliΕmy siΔ o drugie dziecko, po historii z dwoma poronieniami zaczΔliΕmy szukaΔ przyczyn takich sytuacji, stΔ
d teΕΌ skierowaliΕmy siΔ do kliniki leczenia niepΕodnoΕci, ΕΌeby zminimalizowaΔ szansΔ wystΔ
pienia kolejnego poronienia.
Przez rok czasu prowadziΕa nas przesympatyczna Pani, ktΓ³ra z wielkΔ empatiΔ i zaangaΕΌowaniem staraΕa siΔ nam pomΓ³c. Faktycznie poronieΕ juΕΌ nie byΕo, ale zajΕcia w ciΔ ΕΌe rΓ³wnieΕΌ. WidziaΕa mojΔ frustracje, powiedziaΕem raz jej wprost, ΕΌe zanim siΔ
Przez rok czasu prowadziΕa nas przesympatyczna Pani, ktΓ³ra z wielkΔ empatiΔ i zaangaΕΌowaniem staraΕa siΔ nam pomΓ³c. Faktycznie poronieΕ juΕΌ nie byΕo, ale zajΕcia w ciΔ ΕΌe rΓ³wnieΕΌ. WidziaΕa mojΔ frustracje, powiedziaΕem raz jej wprost, ΕΌe zanim siΔ

Cena PPV Prime 15 β jak oceniasz?
πΈ Za wysoka
π W porzΔ dku
#primemma
Cena PPV Prime 15 β jak oceniasz?
@ElMurano: bo ciΔ nie staΔ. Ale darmowym wpisem i polepszeniem zasiΔgΓ³w zawsze chΔtnie pomoΕΌesz.