Aktywne Wpisy

oficjalniemartwa +227
Jestem tak stara, że pamiętam chusteczki do nosa wielorazowego użytku.

kolicuch +48
Coraz więcej Polaków rezygnuje z oglądania telewizji. Internet całkowicie przejął ich uwagę
Jeszcze kilkanaście lat temu telewizor był centrum domowej rozrywki. Dziś dla wielu osób wystarczy smartfon, YouTube, Netflix czy TikTok.
Młodsze pokolenia często nie potrafią nawet wymienić ramówki największych stacji telewizyjnych, ale bez problemu śledzą twórców internetowych i podcasty.
Czy za 10 lat tradycyjna telewizja będzie jeszcze miała znaczenie, czy zostanie głównie dla starszych odbiorców?
#internet #telewizja
Jeszcze kilkanaście lat temu telewizor był centrum domowej rozrywki. Dziś dla wielu osób wystarczy smartfon, YouTube, Netflix czy TikTok.
Młodsze pokolenia często nie potrafią nawet wymienić ramówki największych stacji telewizyjnych, ale bez problemu śledzą twórców internetowych i podcasty.
Czy za 10 lat tradycyjna telewizja będzie jeszcze miała znaczenie, czy zostanie głównie dla starszych odbiorców?
#internet #telewizja

źródło: temp_file4727715560465041299
Pobierz@jedzbudynie: dla tych co lubią przesiedzieć pracę idealne rozwiązanie
@jedzbudynie: Ja miałem babę, która 15 minutowe spotkania przeciągała regularnie do 45-60 minut. Scrum w najgorszej wersji, czyli z codziennym raportowaniem, nie różni się niczym od micromanagementu.
@Kolarzino: Niekoniecznie. Każde spotkanie to często change request, czyli oprócz standardowej pracy dokładają Ci kolejną porcję roboty. To, że spotkania w danym
@123_ no i dobrze, niech widzą kto nie daje sobie na głowę wchodzić
źródło: comment_adBT1AER2ImyU13SbHONGXcOwpCrey8H
Pobierz