Wpis z mikrobloga

@ScaVenq: To są te merytoryczne materiały, wymagające miesięcy riserczu, na które potrzebne były dodatkowe fundusze. Dobrze zainwestowany patronajt. Następny materiał gdzieś koło Wielkanocy, będzie poważna analiza filmu 2012.

xD
  • Odpowiedz
@To_ja_moze_pozamiatam: Wczoraj roastowaliście mirka który zwracał uwagę by patrzeć co operatorzy komórkowi wciskają rodzicom że mają takie wielkie rachunki, dziś kpicie z typa co po prostu szanuje swój hajs i zwraca uwagę że idol z jutuba nic nie tworzy a bierze za to ogromny hajs xD Z kim ja tu k... wa siedzę to ja nawet nie xD
  • Odpowiedz
@kampaw: Pierdu pierdlu ja posłucham xD Ciekawe kiedy do was dotrze że złote czasy YT już dawno minęły i pomysł na dobry content już dawno się u wszystkich wyczerpał, a jak ktoś potrzebuje aż tyle czasu żeby stworzyć dosłownie COKOLWIEK, to niech z miejsca zacznie tworzyć raz na rok.... a może i dwa.... wiadomo, jakość się sama nie zrobi ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

I wy się
  • Odpowiedz
@To_ja_moze_pozamiatam: ej, ale twierdzenie że filmy sci-funa są kopią filmów zagranicznych to już jest inny poziom. Przecież jak facet zrobił materiał o plaskoziemcach, to tak do spodu wyjaśnił ich „argumentację”, że do dzisiaj jak ktoś mi wyskakuje z tym, że ziemia jest płaska, to mogę na jego argument wysłać timecode z filmu sci funa. Jego seria filmów o katastrofie titana są bardziej dogłębną analizą dokumentów, niż zagraniczne dokumenty z bóg
  • Odpowiedz