Wpis z mikrobloga

@zebra_na_pasach: Nic mniej, nic więcej jak #natura i #hipergamia .

Dla samicy znajdującej się nisko w hierarchii genetycznej i społecznej każdy samiec od 7/10 będzie dobrym kandydatem i szansą na wyjście wyżej w hierarichii.
Samica o wysokiej jakości genetycznej (od 8/10) a priori zakłada spółkowanie tylko z samcem silnym genetycznie.

W czasach, gdy samice mają zalew ofert matrymonialnych od spermiarzy zarówno jedna jak i druga wybiera tylko tych, w
  • Odpowiedz
Dla samicy znajdującej się nisko w hierarchii genetycznej i społecznej każdy samiec od 7/10 będzie dobrym kandydatem i szansą na wyjście wyżej w hierarichii.

@HuopskiRozum: Sama znajduję się "nisko w hierarchii genetycznej i społecznej", a wiem, że facet 7/10 by na mnie nawet nie splunął xD Zresztą nie rozumiem, dlaczego przystojny facet miałby w ogóle chcieć cokolwiek działać z brzydką kobieta, skoro bez problemu może mieć ładniejsze od niej.
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: To że nie rozumiesz nie ma żadnego znaczenia.
Gdyby zainteresował się Tobą chad lub nawet chadlite nie miałabyś dylematów "warto, czy nie warto" ( ͡° ͜ʖ ͡°) Gadzi mózg przejąłby kontrolę i reszta potoczyłaby się sama. Tobie zostałoby tylko to słynne:

Skoro raz chad mnie miał, to widać jestem tak zajebista i zasługuję tylko na chada

Natura.
  • Odpowiedz
@HuopskiRozum: Przeczytaj jeszcze raz mój komentarz, napisałam, że "wiem, że facet 7/10 by na mnie nawet nie splunął". Ani razu nikt taki mną się nie zainteresował, a trochę lat już mam, więc wiem, że nigdy coś takiego się nie wydarzy. Chyba naoglądałeś się za dużo komedii romantycznych, w których przystojniak zarywa do szarej myszki xD

to widać jestem tak zajebista

Do "zajebistej" jest mi naprawdę daleko xD I wcale nie
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: Ehhh... Powiedzmy, że nawet chady od czasu do czasu mają posuchę i gdzieś chcą upuścić ciśnienie. Albo w ramach eksperymentu chcą spróbować czegoś innego. Różne ludzie mają motywacje ¯\(ツ)/¯
Pozostaje jeszcze pytanie, czy w jakikolwiek sposób eksponowałaś się na sytuacje, gdzie chad mógł Cię zaczepić? Nie wiem, tindery, wyjście do klubu, czy nawet głupi IG? Jeśli piwniczyłaś całe życie i unikałaś wszelkich socjal mediów, to zwyczajnie obniżałaś szanse na
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: Poka zdjęcie na priv, żebym się w tych wyobrażeniach nie zapędził ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A tak serio. Instagram czy facebook z ekspozycją na siebie czy np. widoki ze spierdotripów?
Z tych apek "randkowych" nie korzystałem i nie mam zamiaru, więc ciężko mi powiedzieć coś na temat. Pewnie dużo zależy od lokalizacji. Jeśli mieszkasz w jakimś mieście wojewódzkim, jeszcze takim gdzie jest dużo fabryk licencjatów i magistrów, to może faktycznie
  • Odpowiedz
Poka zdjęcie na priv, żebym się w tych wyobrażeniach nie zapędził ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@HuopskiRozum: Nie no, nie będę wysyłać zdjęcia przypadkowemu chłopu z internetu xD Ale już kilka razy miałam wyraźny sygnał od facetów, że jest u mnie problem z wyglądem (typu urywanie kontaktu, jak zobaczyli, jak wyglądam).

A tak serio. Instagram czy facebook z ekspozycją na siebie
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker:

Ale już kilka razy miałam wyraźny sygnał od facetów, że jest u mnie problem z wyglądem (typu urywanie kontaktu, jak zobaczyli, jak wyglądam).

To znaczy co? Ważysz tyle co Schleswig Holstein? Masz zdeformowaną twarz, wyglądasz jak chłop? Czy co?
Patrząc na różne parki i singielki w powiatowym, to chyba tylko kobiety o wybitnie androgenicznych twarzach i posiadaczki jakiś deformacji twarzoczaszki, mają problem ze znalezieniem partnera. Poza tym, te z wszelakimi
  • Odpowiedz