Aktywne Wpisy

Qurvinox +730
W całym tym społeczeństwie już chyba nie chodzi o przekraczanie prędkości, palenie na balkonach czy trzymanie szczekających psów w mieszkaniach. Tylko bezczelność ludzi. Liczy się tylko ja i mój czubek nosa.
A BO SAMOCHODY SĄ NOWSZE I BEZPIECZNIEJSZE
No ale jak jeb**iesz człowieka to ten nowszy nie jest. Poza tym większa prędkość to większy hałas i spalanie
MÓJ BALKON I BĘDĘ NA NIM ROBIŁ CO BĘDĘ CHCIAŁ
A BO SAMOCHODY SĄ NOWSZE I BEZPIECZNIEJSZE
No ale jak jeb**iesz człowieka to ten nowszy nie jest. Poza tym większa prędkość to większy hałas i spalanie
MÓJ BALKON I BĘDĘ NA NIM ROBIŁ CO BĘDĘ CHCIAŁ

Wojciech_Skupien +588
Z żoną przez ponad 2 lata staraliśmy się o drugie dziecko, po historii z dwoma poronieniami zaczęliśmy szukać przyczyn takich sytuacji, stąd też skierowaliśmy się do kliniki leczenia niepłodności, żeby zminimalizować szansę wystąpienia kolejnego poronienia.
Przez rok czasu prowadziła nas przesympatyczna Pani, która z wielką empatią i zaangażowaniem starała się nam pomóc. Faktycznie poronień już nie było, ale zajścia w ciąże również. Widziała moją frustracje, powiedziałem raz jej wprost, że zanim się
Przez rok czasu prowadziła nas przesympatyczna Pani, która z wielką empatią i zaangażowaniem starała się nam pomóc. Faktycznie poronień już nie było, ale zajścia w ciąże również. Widziała moją frustracje, powiedziałem raz jej wprost, że zanim się

źródło: scaled_1000798239
Pobierz