Wpis z mikrobloga

✨️ Wygląd a związki - prawda czy mit?
Tak, #blackpill to prawda.
Tak, wygląd ma OLBRZYMIE znaczenie w kontekście znalezienia partnera.
Tak, #kobiety ZNACZNIE częściej patrzą na wygląd, niż mężczyźni.
Nie, #status nie ma znaczenia. Co najwyżej pomoże Ci mieć więcej, niż 10 par. Ale ktoś, kto nie ma dobrego wyglądu, może być nawet ogarniętym lekarzem, informatykiem czy prawnikiem z aparycją i zarobkami, a i tak nie znajdzie stałej relacji. I zanim zjadą się tutaj osoby, które będą wyzywać mnie od #incel, dodam tylko - Mam partnerkę. Bardzo atrakcyjną, z którą jestem w szczęśliwej relacji. Stwierdzam po prostu fakty, które często tu się pojawiają, a o których „kołcze podrywu” wam nie powiedzą.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Mam partnerkę. Bardzo atrakcyjną, z którą jestem w szczęśliwej relacji.

@mirko_anonim: Tak, tak, i akurat anonimku PRZYPADKIEM musisz się tym pochwalić przegrywom ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
Bait napisany, frustracja tymczasowo trochę rozładowana, teraz czas se zwalić konia i odpalić ulubioną gierkę.
Jutro kolejny ciężki dzień użalania się nad sobą i wymyślania kolejnych bzdur.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim To autentyczne uczucie, to w najlepszym wypadku przyzwyczajenie. Zapytaj dowolnego przeciętnego czy nawet ponadprzeciętnego chłopaka o jego doświadczenie z kobietami na apkach czy irl (a w szczególności introwertyka), a potem odpowiedz sobie na pytanie, co się zmienia, że gdzieś w wieku 30-35 lat nagle pojawia się odwilż i wreszcie ktoś chce z nim w ogóle gadać.
  • Odpowiedz