Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +106
Ja mam jedno pytanie: CO SIĘ STAŁO Z DEMOGRAFIĄ WŁAŚCICIELI BMW?????
Dawniej typowo spotykanym kierowcą BMW to był sebix czy inny dresiarz łysa pała.
Aktualnie najczęściej za kierownicą bmw widzę jakieś Grażynki lat 40 lub alternatywki.
#motoryzacja
Dawniej typowo spotykanym kierowcą BMW to był sebix czy inny dresiarz łysa pała.
Aktualnie najczęściej za kierownicą bmw widzę jakieś Grażynki lat 40 lub alternatywki.
#motoryzacja
źródło: beemiarze
Pobierz
Pijcie ze mną kompot Miraski. Wczoraj spełniłam małe entomologiczne marzenie i weszłam w posiadanie pędraka Rohatyńca herkulesa (Dynastes hercules). Parę dni temu dotarły również kompostowe pędraczki od Mirabelki @Limonene z tego wpisu. (。◕‿‿◕。)
W gratisie do zakupu herkulesa trafiła do mnie larwa kruszczycy Dicronorrhina. Nie byłam na nią gotowa, nie miałam pod ręką wolnych faunboxów, więc naiwnie zostawiłam ją w nocy
W gratisie do zakupu herkulesa trafiła do mnie larwa kruszczycy Dicronorrhina. Nie byłam na nią gotowa, nie miałam pod ręką wolnych faunboxów, więc naiwnie zostawiłam ją w nocy
źródło: hmm
Pobierz

źródło: image_picker_0B41855A-EF65-41C7-8D13-6259995EC275-34908-00004F84BC5E773E
Pobierz