Wpis z mikrobloga

Chcialem wplacic do wplatomatu euronetu kase na konto (mbank). Maszyna musiala sie z----c wlasnie wtedy gdy wepchnelem do niej 1000zl. Dzwonilem na infolinie to mi powiedzieli ze moze kasa wplynie na konto (niby jak?) I po 3 godzinach jak nie bedzie zadzwonic z reklamacja. Tylko ze ja nie mam zadnego dowodu wplaty ani nic co moze mnie tam nakierowac (oprocz tego ze moja karta byla ostatnia jaka ten wplatomat polnal. #tyleprzegrac
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pandinozaur: Radzę się pożegnać z mBankiem i zalozyc konto internetowe w DeutcheBank. To co oni odpieprzają przynajmniej u mnie ostatnio przekracza granice przyzwoitosci. Zajmują kasę której nie powinni, kasa znika z "dostepnych srodków" i jeszcze baba na infolinii mi wmawia ze wszystko jest ok. Gdybym nie monitorował konta non stop to bym nawet nie wiedział że tak się stało. Wprowadzaja dupiane opłaty, za cos co inni maja za darmo. A
  • Odpowiedz
@spiseg: Tak. Wszysko za darmo, jedyna roznica taka ze za priorytetowe przyslanie karty bankomatowej trzeba zapłacić, czego w mbanku nie ma(za to mozna czekać na decyzję do 30 dni). Sam tam założę, jak spłacę egzekucję za mandat (bo zasrany mbank nie chce mi zlikwidowac konta bo jest egzekucja - do czego z resztą nie ma prawa)
  • Odpowiedz
@Floyt: Mam teraz konto w ING (Konto Direct) i w Alior Sync. Na Alior Sync nie moge narzekać, ale chyba zrezygnuję z ING, bo jednak nie robię miesięcznie zakupów samą kartą za 100zł. I płacę miesięcznie 7zł. Z drugiej strony płacę 2zł za ubezpiecznie karty, a nie wiem jak jest w innych bankach.
  • Odpowiedz
@spiseg: Tez sie zastanawialem nad aliorem ale wprowadzili jakies tam oplaty, mam zle doswiadczenia ze znajomymi ktorzy tam pracowali, i ludzie na wykopie zaczeli po nim jeździć, więc się rozmyśliłem.
  • Odpowiedz
@spiseg: Też, głownie o to się ostatnio ktoś rzucał, ale to dla mnie nie ma znaczenia bo zakupy przez net robię rzadko. Bardziej mi zalezy na tym zeby za nic nie płacić skoro i tak bank obraca i zarabia na mojej kasie.
  • Odpowiedz