Aktywne Wpisy
DoktorMorela +114
Czasami jak z kims rozmawiam i mówię, że inwestuję i mam pieniadze w akcjach to widzę wielkie zaskoczenie i szok, bo przecież to h----d,oszustwo i na pewno stracę xd
Kiedys rzuciłem to mojej babci to ona krzyknęla: boże wszystko stracisz!
Kolega z pracy kiedy dowiedzial sie że mialem portfel akcji za 200tys stwierdzil ze lepiej gdybym kupił sobie auto bo na co czekac.
Tez macie podobne sytuacje z zyciu gdy ktos slyszy
Kiedys rzuciłem to mojej babci to ona krzyknęla: boże wszystko stracisz!
Kolega z pracy kiedy dowiedzial sie że mialem portfel akcji za 200tys stwierdzil ze lepiej gdybym kupił sobie auto bo na co czekac.
Tez macie podobne sytuacje z zyciu gdy ktos slyszy

Emble +433
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Tabela jego 15 meczów: 10. miejsce
Tabela ostatnich 10 meczów: 6. miejsce
Jednak spadli, Ante został. Skład się rozpadł. Odeszli Petrov, Petkov, Żukowski, Al-Hamlawi, Pozo, Pokorny, Baluta, Paluszek, Rejczyk, Ince, Ortiz Leszczyński, Loska, Musiolik, a kapitan Schwarz po pęknięciu nerki ponad pół roku temu jest poza grą.
Obecnie w 1 Lidze jest gęsto. 4 pkt dzieli miejsce 2 od 10.
Kibice Śląska masowo wyrzucają trenera, bo "jest źle". Ciężko znaleźć choć jeden wpis poparcia. Jest słabo, z obroną, bo w każdym meczu tracą minimum 1 bramkę, ale punkty zdobywają. Gole strzelają.
Wiślacy też myśleli, że szybko wrócą i koszmar się skończy. A jak nie rok, to max 2 lata i powrót. W trzecim to już na pewno. 4 lata? No, teraz to już na pewno się uda. I faktycznie, teraz Wisła jest faworytem, ale ten zespół zdolny do awansu budował się od kilku lat i trafili na m.in. świetnego Rodado.
Kibicom Śląska brakuje pokory i spokoju. Ale jeszcze ich 1 Liga nauczy, że o awans nie ma łatwo.
#mecz #pierwszaligastylzycia
źródło: temp_file6841109325170397473
PobierzCzy Śląsk Wrocław wróci do Ekstraklasy?