Wpis z mikrobloga

@kromeczek: I co złego w tym zdjęciu które przedstawiłeś? Akurat aktorzy byli fajnie dobrani, a tak krasnoludka to jeden z najjaśniejszych punktów serialu.
  • Odpowiedz
@gimemoa: jaranie się jakąkolwiek adaptacja czegokolwiek robioną przez ogromne korporacje w tych czasach to pedaliada, zakończy się kolejnym slopem jakich wychodzi dziesiątki rocznie, wasze ulubione serie zostaną wyciśnięte jak cytrynka dla zysków a ostatecznie jak już panowie w garniturach nie będą wiedzieli jak z danej franczyzy wycisnąć trochę lepsze słupki wyników finansowych to skończą za kilka lat w jakiejś c------j podróbce tiktoka z ai slopem generowanym na ich podstawie.
  • Odpowiedz
@kromeczek: Dobra, nie p-----l idący pod prąd "wolnomyślicielu". Doskonale wiem, jak działa korpo i do czego dążą. Ale jakbym miał brać twoje podejście, to najlepiej byłoby wziąć sznur i iść do lasu.
  • Odpowiedz
@gimemoa: abonamencik na Disney plus i Funko Pop z ironmanem, to jest wasz majestat. Chociaż tak myślę że MCU 2014-19 to będzie za kilka lat wspominany z nostalgią minionych lepszych czasów niczym teraz wspominają erę Xboxa 360, mountain dew I transformersow. No ale cóż, może jakbyście nie w---------i każdej paciary jak leci to byłoby inaczej
  • Odpowiedz
@kromeczek: Co ty w ogóle chłopie dalej gadasz? W ogóle przeszliśmy od tego, że powiedziałem iż fajnie dobrani aktorzy (nie znaczy, że dobrze zagrali, Galadriela była w---------a, a Elrond bywał głupi), a krasnoludka była sympatyczną postacią w serialu i dałoby się lubić. Nic więcej. A ty z takimś czymś wyjeżdżasz? Człowieku, ale z ciebie musi być życiowy frustrat, myślący jaki on nie jest inteligentny i jak bardzo rozgryzł system XD
  • Odpowiedz
@gimemoa: już odrzucając cały rasizm i p---------e tych k---a drwali zakoladło i innych mejwenow od woke lewactwa to rings of power to był po prostu tragiczny serial, nie wkurzały cię te rzeczy typu że ta elfka przepływa ten ocean wpław albo goście ze sceny na scenę potrafią się przenieść o setki km, ja w ogóle nic z tego serialu nie pamiętam przyznam się szczerze, tylko takie idiotyzmy jak to że
  • Odpowiedz
@gimemoa: ja to nawetn nie pamiętam czy przetrwałem do konca 1 sezonu, 2 nie ogladałem chociaż widziałem takie opinie że jest dużo lepszy, ten pierwszy sezon miał taki vibe ostatnich sezonów gry o tron, gdzie wszystko się dzieje za szybko, skala swiata schodzi na drugi plan, i masz wrażenie że wydarzenia nie są logicznym ciągiem tylko są bardziej jak jakieś randomowe questy w grze gdzie goście pomiędzy celami tych questów
  • Odpowiedz
@kromeczek: Apple ma bardzo fajne seriale. Silos, See, Chief of War, Masters of the Air, Fundacja - wszystkie stoją na minimum dobrym poziomie. Amazon za to też ma sporo dobrych produkcji, czasem mu wyjdą lepiej, czasem gorzej. I Rings of Power jest tym gorzej, ale dalej mogę tam znaleźć dobre elementy.
  • Odpowiedz