Aktywne Wpisy

MonazoPL +129
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
Notabene +329
Mam najukochańszą kobietę na świecie. Byliśmy w lidlu na małe zakupy i już mamy iść do kasy kiedy moja kobieta zapytała się „a piwka dlaczego sobie nie wziąłeś?”. Obok stał facet który po tych słowach spojrzał na mnie zazdrosnym wzrokiem. Kocham ją.
#zwiazki
#zwiazki

#budowadomu
#budujzwykopem
Parę kolejnych dni minęło więc i parę aktualizacji
- pojawiła się ciepła woda, odpowietrzony układ i już pompa grzeje 185l wody do około 46 stopni.
- wjechały panele winylowe układane w jodełkę. Idealnie połączone z płytkami.
- wjechały szafy robione na wymiar do wiatrołapu, pokoju dziecka, sypialni i drzwi do szafy wnękowej w salonie
- połowa domu już zaciągnieta klejem i siatka. Wklejone listwy okapowe i listwy okienne
- kupione sprzęty typu lodowka, piekarnik, płyta indukcyjna, zmywarka.
- malowania już niektórych pomieszczeń na gotowo.
- podłączone w końcu pierwsze 4 kamery z 6. Trochę zabawy ale ruszyło w sumie od strzała
- wjechała również kanapa do salonu.
- jakieś kolejne lampy powieszone na suficie
- we wtorek meble do kuchni wchodzą
- w środę wchodzi światłowód bo aktualnie jest proteza z routerem wifi z karty SIM
- łóżko do sypialni ma przyjechać lada moment
źródło: temp_file1584002932687846729
Pobierz