Wpis z mikrobloga

#primemma uwielbiam don diego i jego pocisk na denysa. Widac kontrast pomiedzy inteligencja, doswiadczeniem i wiedza diego a plytkim spojrzeniem na swiat przez czerwonego. Wlasnie o tym mowie zielonka. Jestes po prostu slaby. Sila nie lezy w pieniadzu i za to uwielbiam don diego. Moze pierdoke ale to mi w glowie siedzi od kiedy poznalem don diego . Poza tym uwazam ze zostal okradziony z miliona zlotych przez kalosza ale tez jestem pewien ze nie o to ma pretensje, a o to ze sedzia go zrobil w c---a. Pieniadze to tylko dodatek. Pozdro mirki
moemgo - #primemma uwielbiam don diego i jego pocisk na denysa. Widac kontrast pomied...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@moemgo: ale ci musiala psycha kleknac, jak cie zgruzowalem pare minut temu, ze dedyki dodajesz na moj temat i sie tlumaczysz ze swoich slow xdddddddddddddddddddddddddddd
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@Enigmameister: ale po c--j mam oceniac kto co robi dla pieniedzy? Widze i slysze jak gosciu mowi, gdzie pracuje, jak sie wypowiada i tak dalej. Ja tez duzo pracuje aby miec duzo hajsu i mam go duzo nawet rzeczy mam az za duzo ale zycie sie zaczyna tam gdzie spotykasz wartosciowych ludzi XDDD
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@zwyrolcuckold: bo sie obnosisz i obrazasz wszystkich ze sa biedakami. Przeciez masz takie kompleksy na tym punkcie ze pojdzoesz do spowiedzi gdy ci powiem ze jestes biedakiem XD
  • Odpowiedz