Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego kryptowaluty powinny być regulowane?
#bekazpisu #bekazprawakow #bekazkonfederacji Wydało się dlaczego pisiory z konfabulacją działają na szkodę państwa. Piszę tu odnośnie tego ostatniego telefonu do studia kanału pisowskiego który ujawnia brudy. Jak się teraz czujecie że głosujecie na ludzi którzy plują wam tak publicznie twarz i okradają was? Ustawa miała chronić polaków przed #kryptowaluty a kibol zawetował nie chcąc regulacji bo sami kręcą wały na kryptowalutach i transferują w nich pieniądze z tych wałów. Memcen z bratem siedzi po uszy w tym gównie i myślicie że nie będzie za wetem? Za tym że ludzie nie będą tracić majątków na ruletce zwanej kryptowaluty? Ja to ja poradzę sobie, ale obawiam się autentycznie że moja mama, dziewczyna zostanie oscamowana na kryptowaluty bo co raz częściej się słyszy na temat oszustw z nimi związanych. A co jeśli zostanie okradziona? Nikt nic nie wie, policja też nic nie wie. Normalny inteligentny człowiek rozumie że to g---o powinno być w pełni uregulowane a najlepiej zlikwidowane aby teraz rosja nie transferowała pieniędzy w bitkoinach do ruskich onuc a była chyba dziś taka wiadomość bo tylko przez kryptowaluty mogą wszystko transferować. Aby każdy czuł się bezpieczny w świadomości że złodziej nie oszuka go na cyfrowy pieniądz który został stworzony jedynie po to aby anonimowo przelewać pieniądze z przestępstw oraz do insider tradingu i na koniec golić ulicę z kasy. Mam nadzieję że i tak wejdzie ta ustawa bo ten temat jest bardzo ważny bo tu chodzi o nasze bezpieczeństwo a to jest skandal że takie coś jest prezydentem. Jestem zły, smutny i rozgoryczony

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: #polityka

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach