Aktywne Wpisy

Gdyby ktoś się zastanawiał co u byłego Detektywa Rutkowskiego skazanego niegdyś za udział w mafii paliwowej prawomocnym wyrokiem, to chyba został księdzem.
#rutkowski #heheszki #c---------------a #ciekawostki
#rutkowski #heheszki #c---------------a #ciekawostki
źródło: 1000027775
Pobierz
Medokin99 +176
Wracam do Was z prawdopodobnie już ostatnim wpisem dotyczącym podpalenia mojego świeżo zakupionego samochodu w listopadzie 2025 roku.
Post: https://wykop.pl/wpis/83961361/motoryzacja-honda-jezeli-mysleliscie-ze-ostatnio-m
Kilka dni temu znalazłem w skrzynce awizo. Szczerze mówiąc, od razu domyślałem się, co może się za nim kryć. Po wizycie na poczcie moje przypuszczenia niestety się potwierdziły.
Po
Post: https://wykop.pl/wpis/83961361/motoryzacja-honda-jezeli-mysleliscie-ze-ostatnio-m
Kilka dni temu znalazłem w skrzynce awizo. Szczerze mówiąc, od razu domyślałem się, co może się za nim kryć. Po wizycie na poczcie moje przypuszczenia niestety się potwierdziły.
Po
źródło: IMG_9470
Pobierz

#kevin #filmy #architektura #budownictwo #nieruchomosci #chicago #usa
źródło: G6JXCrsXwAEgbs3
Pobierz1. w przypadku jakiegoś nowoczesnego domu okej, ale w takim zabytku do wyglądu zewnętrznego lepiej pasował stary wystrój
2. to jest dom który zagrał w jednym z najbardziej ikonicznych filmów wszechczasów i wypadało te wnętrza zostawić w miarę możliwości w takim stanie jak były podczas kręcenia, takie przeróbki można było zrobić w pierdyliardzie innych domów
źródło: Home_Alone_house_-02-_%289807303134%29
Pobierzźródło: temp_file7956946942985768672
PobierzTo jest starsze zdjęcie, tapety zerwano, ale jeszcze były lamperie na ścianach, czy inne detale, obecnie też już ktoś je wypruł xD
Wiadomo, bo niektóre sceny to ryzykowały pożarem czy innym zniszczeniem mienia. Ale część też była kręcona w środku.
Eh, może ktoś go w końcu przywróci z powrotem do comfy wyglądu z lat 90. jaki wszyscy kojarzą z filmu
Ano, to też jest symptomatyczne, te stare wnętrza to miały vibe domu w którym mieszka wielopokoleniowa rodzina, albo dziadkowie do których na święta przyjeżdża gromadka wnuków, tak czy siak domowego ogniska. Ten drugi zaś to sprawia wrażenie pt. "dom pary z psieckiem".
Ciekawe czy domek na drzewie pozostał, chociaż samo drzewo pewnie już dawno wycięli. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Może im się to przejadło tak jak meblościanki czy boazeria w korytarzu xD
Komentarz usunięty przez autora
Wygląda jak ten apartament z american psycho tylko tam to była parodia duzej ilości kasy i braku gustu/zainteresowań xd
Zakładam ze HOA sie nie zgodzila na ciągi ludzi krecacych sie po okolicy 24/7, cykajacy fotki I pytajacy mieszkancow "gdzie dom kevina"..
Podobna sprawa z domem Waltera ¯_(ツ)_/¯
źródło: temp_file2051168397262989052
Pobierz