Wpis z mikrobloga

Muszę koniecznie znaleźć moj wpis jak stwierdziłem fakt, że Niemcy powinni zapłacić Polsce reparacje wojenne, i rzuciło się na mnie chyba z 3-4 tuskobotów jak nie lepiej i zaczęli się ze mną wykłócać, że Polsce c---a się należy, i sprowadzali rozmowę do absurdu ''no ja bym też chciał zabrać Niemcom ostatniego centa, ale niestety rzeczywistość tak nie działa'' a gdy odbiłem piłeczkę, ze ja Niemcom nie chce nic zabierać, chciałbym tylko aby zachowali się uczciwie wobec Polski i Polaków to nagle znowu wściekłość w wpisach, bo widocznie nie dałem się złapać xD

To tylko dobitnie pokazuje, że najpopularniejszym użytkownikom z tagu #polityka jak m.in @gozer-traveler nie zależy na dobru Polski, ale powtarzają tylko to, co partia polityczna, której są wyzwawcami akurat powtarza, nie istotne czy to dobre dla Polski czy nie

Nie było nikogo, kto poparł by moje zdanie, za to dziesiątki plusów i osoby, które twierdziły, że nie mam racji

i co teraz, Tusk sam otwarcie mówi, że sprawa nie jest załatwiona, to teraz Tusk też gada głupoty czy jak?

#polska
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@FrizPL_: wiem, ale mam wrażenie, że tym zdaniem chciał po prostu wejść na ambicje Niemcom, co by nie mówić, nikt nie zna ich tak dobrze jak on i wie jak dobierać słowa, aby ich zabolało
  • Odpowiedz