Wpis z mikrobloga

@Nanuno: a jaki fikołek jak to ty piszesz bzdury o wypłacie reparacji samym sobie gdy chodzi o zadośćuczynienie coraz mniejszej liczbie ofiar 2wś.
A po 2 co PiS i batyr załatwili w ramach tych odszkodowań skoro to takie śmieszne?
  • Odpowiedz
@Nanuno nie wiem czy manipulujesz z premedytacją czy masz problemy ze słuchaniem ze zrozumieniem, ale chodzi o jak najszybsze wypłacenie odszkodowań tym bezpośrednim ofiarom 2wś, którzy jeszcze żyją. Mam nadzieję, że rozwiałem wątpliwości.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@TenXen47 Typie, ja nie mówię teraz o PiSie i Nawrockim, ogarnij swoje urojenia i chorobę psychiczną na punkcie PiSu.
Tusk każe nam Polakom płacić zadośćuczynienie za krzywdę jaka wyrządzili nam Niemcy i ty jeszcze merdasz do tego ogonem. To trzeba być wyjątkowym trepem, żeby bronić Ryżego w tej sprawie.
  • Odpowiedz
  • 1
@Nanuno: ale wyborcy Tuska są spaczeni xD najgorszy sort ludzi. Każda ich odp "a co PiS zrobił" premier sra im do mordy a ci go tłumacza xD ja nie wiem co trzeba mieć w głowie - to są ludzie którzy pewne abonament w Onecie wykupują xD
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@hahaha322 I Polacy mają płacić zadośćuczynienie za krzywdę, która wyrządzili nam Niemcy?! Ty się słyszysz co ty mówisz chłopie?
  • Odpowiedz
  • 0
@Nanuno to nie jest sprawa w której można przepychać się latami z niemcami, bo ci ludzie umierają codziennie często w złych warunkach. Jest to jak najbardziej sensowne rozwiązanie "na już", a w przyszłości można ubiegać się o regres. Radzę odłożyć emocje na bok i spojrzeć z perspektywy osób które tych środków mogą potrzebować tu i teraz.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@hahaha322 Nie mogę, naprawdę nie mogę z Twojej głupoty. To tak jakby ktoś ukradł Ci auto i złodziej powiedział, że masz sobie sam wypłacić odszkodowanie, a Ty jeszcze przyklaskujesz temu pomysłowi. Jak sami sobie wypłacimy odszkodowania, to już nikt więcej tego nie zrobi. To jest jakieś kuriozum co ty wygadujesz.
  • Odpowiedz