Aktywne Wpisy
kaszaamanna +1780
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +318
źródło: 1000005415
Pobierz

Szukam solidnego woka z okrągłym dnem na kuchenkę gazową, średnica maksymalnie 30 cm z uwagi na małą kuchenkę. Ma to być na prezent, budżet do 1000 złotych. Sam korzystam z jakiegoś woka od Tefala, więc nie jestem w stanie doradzić znajomym, co wybrać, pomyślałem więc, że może tutaj są jakieś świry, które mogą polecić coś konkretnego, co posłuży koledze na lata i może zrobi różnicę w stosunku do zwykłych woków. Ktoś ma doświadczenia z lepszymi sprzętami, korzysta lub korzystał i może coś doradzić?
Z góry dziękuję.
#gotowanie #gotujzwykopem #kiciochpyta #kuchnia
Najlepiej na amazonie szukac, serious eats robilo testy: https://www.seriouseats.com/best-woks-5218113#toc-the-winners-at-a-glance