Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +50
HO HO HO! Za chwilę Mikołajki, więc i my rozdajemy mały upominek. Do zdobycia jest karta podarunkowa Allegro o wartości 100 zł!
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
•
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
•
źródło: Wykop-konkurs-mikolajki
Pobierz
wysokiewiczplum +85
Bogowie tupnęli nogą i ograniczenie pensji do 50k w państwówce nie wyszło poza delikatną sugestię.
A jak wygląda życie reszty społeczeństwa? Jak mocno lekarze odlecieli reszcie?
Pracownicy #biedronka CHWALĄ się w social mediach paczką na święta. Całe 600 polskich złotych bonu, Air Fryer oraz słodycze. Wśród nich pojawiają się między innymi krówki, a także wiśnie i śliwki w czekoladzie :) Pracownicy innych sieci handlowych patrzą z ZAZDROŚCIĄ na te hojne
A jak wygląda życie reszty społeczeństwa? Jak mocno lekarze odlecieli reszcie?
Pracownicy #biedronka CHWALĄ się w social mediach paczką na święta. Całe 600 polskich złotych bonu, Air Fryer oraz słodycze. Wśród nich pojawiają się między innymi krówki, a także wiśnie i śliwki w czekoladzie :) Pracownicy innych sieci handlowych patrzą z ZAZDROŚCIĄ na te hojne

Eh, muszę to zrobić. Ten januszex mnie dobija. Obiecują podwyżkę od 5 lat i nic. Przychodzę dzisiaj z wypowiedzeniem umowy. Zobaczymy co szef na to powie. Jestem aktualnie jedyną osobą na dziale która bez niczyjej pomocy da sobie radę, bo reszta to nowe osoby. Miałem je uczyć, ale wali mnie to. Obieram od razu cały mój urlop i wypadam z tego gówna zwanym firmą. Po 16 opiszę wam co i jak
źródło: temp_file3583504322394182481
Pobierz@Momento83: zdjęcie niepowiązane bo to na pewno nie o Astizie xD