@Kamahll: Nowy patch/content dopiero na początku 2026, wraz z nim płatne klasy jako DLC do kupienia, czego miało nigdy nie być, a kolejny "duży" patch dopiero na koniec 2026 xD
PS. Jeżeli kolega lubi HnS, a nie grał w PoE2 to zapraszam na darmowy weekend w Path of Exile 2 w dniach 12-14 grudnia 2025 z okazji premiery nowego patcha i nowej ligi ( ͡º͜ʖ͡º
@Kamahll: wykupił ich nowy wydawca i zaczęło się dojenie kasy. Devy przy zakładaniu zbiórki na kickstarterze obiecali, że poza kosmetycznymi dodatkami nie będzie innej płatnej zawartości no i zmienili zdanie :P Będą wprowadzali w przyszłości płatną klasę postaci - co prawda na początku będzie darmowa dla tych którzy kupili wcześniej, ale tu chodzi o zasady. Mi też się ta zagrywka mega nie podoba bo jak w następnej aktualizacji będzie za
@acidd: dziku ja wiem ze offtop, ale ty czasem masz fajne polecajki. Rzuc no jakas gierke czy tam dwie, zeby dobic te 5 dni do nowej ligii. Mam troche czasu bym w cos popykal bez zobowiazan (✌゚∀゚)☞
@PurpleHaze: mam dwie fajne polecajki :D pierwsza to astroloot https://store.steampowered.com/app/3498390/Astroloot/ takie poe w kosmosie ze statkiem - dwa drzewka rozwoju i zajebisty system craftigu - obczaj taką akcję: możesz ulepszać przedmioty wiedząc przed enchantowaniem jakie będą rezultaty - zajebista sprawa. ba! można nawet (w późniejszym etapie) ustawić sobie jakie affixy mają ci wypaść, oczywiście to kosztuje hajs ale wiadomo coś za coś.
PS. Jeżeli kolega lubi HnS, a nie grał w PoE2 to zapraszam na darmowy weekend w Path of Exile 2 w dniach 12-14 grudnia 2025 z okazji premiery nowego patcha i nowej ligi ( ͡º ͜ʖ͡º
pierwsza to astroloot
https://store.steampowered.com/app/3498390/Astroloot/
takie poe w kosmosie ze statkiem - dwa drzewka rozwoju i zajebisty system craftigu - obczaj taką akcję: możesz ulepszać przedmioty wiedząc przed enchantowaniem jakie będą rezultaty - zajebista sprawa. ba! można nawet (w późniejszym etapie) ustawić sobie jakie affixy mają ci wypaść, oczywiście to kosztuje hajs ale wiadomo coś za coś.
Dzisiaj cisnę w