Wpis z mikrobloga

@matixrr: Mioduski za bardzo wpieprza się w pracę trenera. Stać go na dobrego, dac wolną rękę jak Raków dał Papszunowi, ale ego mu nie pozwala. Szkoda tylko kibiców
  • Odpowiedz
  • 4
@N4lesnik: ja nie rozumiem tego że niby ma kontakty - w tej UEFA jest na jakimś stołku, coś tam z prezesem PSG niby się zapraszają na spotkania, a finalnie nie potrafi ściągnąć tu fajnego piłkarza lub trenera. Ten Bobić też powinien tu wagon młodych z Niemiec ściągnąć.
  • Odpowiedz
@matixrr: może to tylko wydmuszka pod media, a z drugiej strony co on musi komus udowadniać? Czlowiek sukcesu, ale moze też narcyzm nie pozwala mu ugiąć kark przed tematami w których nie jest specjalistą?
  • Odpowiedz
  • 3
@N4lesnik: ja rozumiem że raz czy dwa można się pomylić, ale to już za długo trwa, a on wydaje się że przecież potrzebuje/chce sukcesu. "Wystarczy" to powierzyć komuś kto się zna i potem można spijać śmietankę, niczym właśnie Świerczewski w Rakowie.
  • Odpowiedz
@matixrr: ano, czołowe kluby w Polsce, to takie mini reprezentację, co dobrze zarządzane mogłyby dochodzić do ćwierćfinałów ligii mistrzów lub wyżej w niższych rangą europejskich pucharów. Mamy potencjał, ale to teraz zmieniłem temat gdzie mozemy gadać do rana. Dobrej reszty weekendu Mirku.
  • Odpowiedz