Aktywne Wpisy
snck +2
Ja jestem jakiś powalony czy różowa? Jechałem wczoraj z rana 200km do biura żeby raz w roku się tam pokazać a potem iść na wigilię firmową. Że pracuję zdalnie to fajnie raz się pokazać. No i umawiałem się z różowa że będę co jakiś czas do niej pisał żeby się nie martwiła no i jak dojechałem to napisałem, w biurze też z nią pisałem przy pracy, napisałem, że przed wigilią mamy jeszcze

Jarkendarion +19
Wielokrotnie czytam komentarze, że linux jest nieużywalny, bo wszystko trzeba kompilować, wszystko trzeba załatwić komendą. To niech ktoś wyjaśni co jest trudnego w linuxie mint? Menu start intuicyjne jak za czasów starego Windowsa przed erą Windows 8, 10 i 11. Sklep za aplikacjami jak ana androidzie, tylko klikasz, czyli mniej roboty niż w windows. Wszystko jest skonfigurowane do codziennego użytku, gry chodzą szybciej i częściej, bo lutris, bottles czy proton robią swoje.
źródło: ed756416-0f1f-4be2-b0ac-e74428ac599e
Pobierz

źródło: temp_file7826515583460903927
PobierzNawijasz o jakiś wrogach wewnętrznych pewnie zewnętrznych też. Wy zejdzicie na ziemię xD
Narracja o mainstreamie straciła na swojej świeżości jakieś 5 lat temu. Tak więc musisz poprosić żeby uzupełnili ci admini wypisywane formułki ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ale dobrze, przyjmijmy, że nic o tych ludziach nie wiem. Niech ci będzie... Podaj więc swoje informacje o tych ludzia oraz źródła z których je pozyskałeś. Istnieje prawdopodobieństwo różne od zera, że na temat tych ludzi zmienię zdanie dzięki tobie (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@donaldJretard: Pewnie nie ma, bo to ten typ człowieka, który w % poparcia swojej ulubionej partii upatruje swój sukces życiowy. Zamiast się skupić na rozwoju i pracy skupia się na tym ile jego partia ma poparcia, bo jak rośnie to dopamina wali do głowy, bo to znaczy że idą dobre zmiany, jego życie będzie lepsze. Kiedyś dorośnie i
Podaj więc swoje informacje o tych ludzia oraz źródła z których je pozyskałeś. Istnieje prawdopodobieństwo różne od zera, że na temat tych ludzi zmienię zdanie dzięki tobie.