Wpis z mikrobloga

@badreligion66: kto ma interes w tym żeby niby Rosja szkodziła Polsce żeby polskie lewackie społeczeństwo się bardziej zaangażowało w pomoc Ukrainie? XD w interesie Rosji jest nic nie robić. Ukraińcy sami tutaj sobie robią odpowiednią reputację, a wszystko co by mogło sprowadzić jakąkolwiek uwagę polskiego obywatela w stronę Rosji nie jest w ich interesie tak prawie odwrotnie niż Ukraińcom dla których powiedzmy wysadzenie pociągu i powiązanie tego z Rosją to
  • Odpowiedz
@KochanekAdmina: Typie to jak się odkleiłeś w ciągu ostatnich kilku lat jest aż niepojęte. Twój przypadek powinien wisieć na stronie głównej jak te ostrzegawcze obrazki na paczkach fajek.
  • Odpowiedz
@psscp: @kobiaszu nadal czekam aż banderowskie boty dadzą mi jeden kontrargument na mój argument poza atakiem personalnym xD jaki interes ma Rosja w zwiększaniu poparcia dla Ukrainy w polskim społeczeństwie i budowania poczucia zagrożenia polskim obywatelom XD

Ja wiem że dyskusja i argumenty wychodzą poza schemat kijowskich trollowni które opanowały mirko ale może komisarz prowadzący ma jakieś pomysły jak odbić piłeczkę

Jakby śmiało, proszę zaorać mnie argumentami, dajesz sasza
  • Odpowiedz
kto ma interes w tym żeby niby Rosja szkodziła Polsce żeby polskie lewackie społeczeństwo się bardziej zaangażowało w pomoc Ukrainie? XD w interesie Rosji jest nic nie robić. Ukraińcy sami tutaj sobie robią odpowiednią reputację, a wszystko co by mogło sprowadzić jakąkolwiek uwagę polskiego obywatela w stronę Rosji nie jest w ich interesie tak prawie odwrotnie niż Ukraińcom dla których powiedzmy wysadzenie pociągu i powiązanie tego z Rosją to byłby wizerunkowy jackpot.
  • Odpowiedz
@KochanekAdmina: A jak interes ma Ukraina w wysadzaniu polskiej infrastruktury skoro wszyscy politycy twierdzą, że nie wyślą naszych wojsk? Już naruszenia polskiej przestrzeni powietrznej pokazały, że nie wyślemy wojsk a gdyby do rządzących dotarło, że to Ukraina stoi za dywersją, mogliby wstrzymać pomoc do Ukrainy realnie powodując jej przegraną w wojnie bo większość pomocy przez naszą granicę dociera.

Poza tym skoro w interesie FR nie jest antypolska polityka to jak
  • Odpowiedz
  • 3
@KochanekAdmina Ty tak serio czy udajesz że jesteś taki głupi? Jaki interes ma w tym Ukraina żeby państwo przez które istnieją, które ja wspierają atakować i tworzyć dywersję i to jeszcze ukraińskimi rękami? xD To jest takie proste żeby stwierdzić że coś jest nie tak że dziwię się że potrafisz korzystać z internetu
  • Odpowiedz
A jak interes ma Ukraina w wysadzaniu polskiej infrastruktury skoro wszyscy politycy twierdzą, że nie wyślą naszych wojsk?

@Mof1: @Zydomasoneria Nie wyślą Polskich wojsk bo nie ma w Polsce przyzwolenia społecznego do dołączenia do wojny, kilkuset martwych Polaków z powodu "Rosyjskiego" ataku może bardzo szybko te nastroje zmienić, a Ukrainy już mają historie zrzucania na Rosje swoich zbrodni jak ta w Przewodowie (za którą do dziś nie przeprosili).

i
  • Odpowiedz
@KochanekAdmina:

JEDNEGO ARGUMENTU NAWET GÓWNIANEGO DLACZEGO ROSJA MA INTERES W PODBURZANIU POLAKÓW PRZECIWKO NIEJ

Bo ruski pachołku prowadzi jawnie wrogą politykę przeciwko nam. Poniżej masz 42 minuty przykładów pokazujących wrogość Rosji.

Na Ukrainie ciężko o takie przykłady. Tylko nie pisz o tym, że wywieszanie flagi bandery jest zachowaniem nam wrogi bo 90% Ukraińców o rzezi wołyńskiej nie słyszało a flaga UPA to dla nich symbo przeciwstawiania się Rosji i walki
Zydomasoneria - @KochanekAdmina: 
JEDNEGO ARGUMENTU NAWET GÓWNIANEGO DLACZEGO ROSJA M...
  • Odpowiedz
Bo ruski pachołku prowadzi jawnie wrogą politykę przeciwko nam.

@Zydomasoneria: A Ukraina to prowadzi politykę miłości biorąc pod uwagę jak punktują nas na forum międzynardowym i krytykują pomimo tego że bez nas by nie istnieli? xD

Nadal nie podałeś jednego argumentu dlaczego Rosji miało by zależeć żeby przeciętny Polski Kowalski który coraz mniej lubi Ukraińców miałby się teraz nastawiać przeciw Rosji z powodu zamochów terrorystycznych które niby to
  • Odpowiedz
  • 0
@KochanekAdmina: No ale ta z Przewodowa to totalnie inna sytuacja
To była rakieta która zbłądziła bo Rosja swoje wystrzeliła
Naprawdę nie widzisz różnicy?
  • Odpowiedz