Aktywne Wpisy

Bartekgkw +843
K---a co jak co, ale autostrady i te wszystkie MOPy i zjazdy w #polska to jest klasa
Wchodzisz za darmo, czyściutko a wręcz pachnąco XD
Wychodzisz i nie boisz się, że mogłeś się zarazić jakimś syfilisem
Po kilku przejazdach samochodem przez Niemcy, Francję czy Włochy na prawdę docenia się Polskie autostrady i tą całą infrastrukturę.
Wchodzisz za darmo, czyściutko a wręcz pachnąco XD
Wychodzisz i nie boisz się, że mogłeś się zarazić jakimś syfilisem
Po kilku przejazdach samochodem przez Niemcy, Francję czy Włochy na prawdę docenia się Polskie autostrady i tą całą infrastrukturę.
źródło: image_picker_6767F5EC-D85F-4C90-90B1-61D97DC471A4-45287-0000111E3901E778
Pobierz
NaczelnyWoody +125
- Bądź posłem Łukaszem Litewką.
- Posłem przez duże P, który robił coś więcej działając charytatywnie i lokalnie a nie tylko klikając w guziki w sejmie i nagrywając tiktoki jak Memceny, Brauny, Kaczyńskie, Czarnki i inne patałachy.
- Wsiądź na rower.
- Zgiń.
Czy w tym kraju będzie można kiedykolwiek bezpiecznie wyjść na ulicę na spacer albo rower bez ryzyka zostania rozjechanym przez jakiegoś spaliniarza który prawko uzyskał z litości po 20 egzaminie praktycznym?
- Posłem przez duże P, który robił coś więcej działając charytatywnie i lokalnie a nie tylko klikając w guziki w sejmie i nagrywając tiktoki jak Memceny, Brauny, Kaczyńskie, Czarnki i inne patałachy.
- Wsiądź na rower.
- Zgiń.
Czy w tym kraju będzie można kiedykolwiek bezpiecznie wyjść na ulicę na spacer albo rower bez ryzyka zostania rozjechanym przez jakiegoś spaliniarza który prawko uzyskał z litości po 20 egzaminie praktycznym?

źródło: image_picker_A68DCF17-D1D8-4CA5-ACEA-D66275E7028B-19772-00000397583712E1
PobierzPremier Tusk tak mówi...
@KochanekAdmina: No na pewno nie sama Rosja, co za fikoły chłopie wyprawiasz to po prostu niewiarygodne
Ja wiem że dyskusja i argumenty wychodzą poza schemat kijowskich trollowni które opanowały mirko ale może komisarz prowadzący ma jakieś pomysły jak odbić piłeczkę
Jakby śmiało, proszę zaorać mnie argumentami, dajesz sasza
Nie ma opcji że mu tak korwin korbą zakręcił.
Poza tym skoro w interesie FR nie jest antypolska polityka to jak
@Mof1: @Zydomasoneria Nie wyślą Polskich wojsk bo nie ma w Polsce przyzwolenia społecznego do dołączenia do wojny, kilkuset martwych Polaków z powodu "Rosyjskiego" ataku może bardzo szybko te nastroje zmienić, a Ukrainy już mają historie zrzucania na Rosje swoich zbrodni jak ta w Przewodowie (za którą do dziś nie przeprosili).
Bo ruski pachołku prowadzi jawnie wrogą politykę przeciwko nam. Poniżej masz 42 minuty przykładów pokazujących wrogość Rosji.
Na Ukrainie ciężko o takie przykłady. Tylko nie pisz o tym, że wywieszanie flagi bandery jest zachowaniem nam wrogi bo 90% Ukraińców o rzezi wołyńskiej nie słyszało a flaga UPA to dla nich symbo przeciwstawiania się Rosji i walki
@Zydomasoneria: A Ukraina to prowadzi politykę miłości biorąc pod uwagę jak punktują nas na forum międzynardowym i krytykują pomimo tego że bez nas by nie istnieli? xD
Nadal nie podałeś jednego argumentu dlaczego Rosji miało by zależeć żeby przeciętny Polski Kowalski który coraz mniej lubi Ukraińców miałby się teraz nastawiać przeciw Rosji z powodu zamochów terrorystycznych które niby to
To była rakieta która zbłądziła bo Rosja swoje wystrzeliła
Naprawdę nie widzisz różnicy?