Aktywne Wpisy

sikpi +65
Kupiłem 21-letniego gruza marki premium z 3.0 v6 w automacie i przebiegiem 250 tys. km
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: 1000018718
Pobierz
bArrek +37
Karambol na s19 w którym brało udział 18 samochodów spowodowany był przez baranów wyznających zasadę "wolno=bezpiecznie" i jadących 40kmh lewym pasem bo przecież prawy pas ich parzy a więcej niż 40kmh jechać to kto widział. Miernoty drogowe poraz kolejny stwarzają gigantyczne zagrożenie na drodze a w mediach jakoś o tym cisza

źródło: temp_file8301206345971829908
Pobierzźródło: image_picker_A68DCF17-D1D8-4CA5-ACEA-D66275E7028B-19772-00000397583712E1
PobierzPremier Tusk tak mówi...
@KochanekAdmina: No na pewno nie sama Rosja, co za fikoły chłopie wyprawiasz to po prostu niewiarygodne
Ja wiem że dyskusja i argumenty wychodzą poza schemat kijowskich trollowni które opanowały mirko ale może komisarz prowadzący ma jakieś pomysły jak odbić piłeczkę
Jakby śmiało, proszę zaorać mnie argumentami, dajesz sasza
Nie ma opcji że mu tak korwin korbą zakręcił.
Poza tym skoro w interesie FR nie jest antypolska polityka to jak
@Mof1: @Zydomasoneria Nie wyślą Polskich wojsk bo nie ma w Polsce przyzwolenia społecznego do dołączenia do wojny, kilkuset martwych Polaków z powodu "Rosyjskiego" ataku może bardzo szybko te nastroje zmienić, a Ukrainy już mają historie zrzucania na Rosje swoich zbrodni jak ta w Przewodowie (za którą do dziś nie przeprosili).
Bo ruski pachołku prowadzi jawnie wrogą politykę przeciwko nam. Poniżej masz 42 minuty przykładów pokazujących wrogość Rosji.
Na Ukrainie ciężko o takie przykłady. Tylko nie pisz o tym, że wywieszanie flagi bandery jest zachowaniem nam wrogi bo 90% Ukraińców o rzezi wołyńskiej nie słyszało a flaga UPA to dla nich symbo przeciwstawiania się Rosji i walki
@Zydomasoneria: A Ukraina to prowadzi politykę miłości biorąc pod uwagę jak punktują nas na forum międzynardowym i krytykują pomimo tego że bez nas by nie istnieli? xD
Nadal nie podałeś jednego argumentu dlaczego Rosji miało by zależeć żeby przeciętny Polski Kowalski który coraz mniej lubi Ukraińców miałby się teraz nastawiać przeciw Rosji z powodu zamochów terrorystycznych które niby to
To była rakieta która zbłądziła bo Rosja swoje wystrzeliła
Naprawdę nie widzisz różnicy?