Wpis z mikrobloga

✨️ Problemy z bliskością w związku
#przegryw
Też tak macie że chcielibyście być w związku ale nie wyobrażacie sobie mieszkać na stałe z kobietą? Dziwnie bym się czuł, nieswojo i mocno naruszona strefa prywatności i komfortu. Tak samo kwestia spania ze sobą w jednym łóżku byłaby dla mnie problematyczna bo kurde gdzie tu jakaś prywatność? Może ktoś w #zwiazki się wypowie, bo przeciż takie spanie razem musi być niekomfortowe - mało miejsca, inne pory chodzenia spać i budzenia się i jakby nie patrzeć dwie osoby z małym pomieszczeniu to że tak powiem duszno i inne nieprzyjemne zapachy. A jednak większosć ludzi mieszka w klitkach a nie dużych domach, gdzie takie rzeczy mogą być mniej odczuwalne.

#samotnosc #niebieskiepaski #rozowepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Też tak macie że chcielibyście być w związku ale nie wyobrażacie sobie mieszkać na stałe z kobietą?

@mirko_anonim: nie.
Związek stale na odległość to erzac, wyrób związkopodobny który jak niektóre pierwiaski ma szybki czas rozpadu.

Albo jesteś w ciąży albo nie jesteś i w kwestii związków jest podobnie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nooo... Czasem do mnie też przychodzi taka refleksja. Zwłaszcza jak na kilka dni odwiedza nas bratowa. Wszędzie kudły. Generalnie baby po sobie nie sprzątają lub robią to na o-------l. Spać z kimś w jednym łóżku? Czasem pewnie to fajne, ale osobiście obstawiam, że częściej to walka o miejsce i kołdrę. Tak samo różne godziny spania. Ja kołchoźnik 7-15, więc w miarę szybko idę do spania, a matka do 2/3
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
wyrozumiały-prekursor-72: jeśli sobie nie wyobrażasz wspólnego spania, to widocznie to nie jest ta jedyna, czekaj na taka, z którą byś chciał. Albo i nie czekaj, niektórzy wolą korzystać okazyjnie. Albo wcale, bo jak to tak, że ona jest w 3D i w ogóle, całkiem inna niż w anime. No sam musi sobie wybrać, lub nie, bo dobre okazje są w sumie losowe, niekoniecznie się ułoży.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
zapobiegliwa-aktywistka-25: Dużo ludzi tak ma, standard. Moi rodzice bardzo sie kochali ale też spali osobno, mieli oddzielne pokoje. Ja też jeśli bym kiedyś zamieszkała z jakimś facetem to spanie w jednym łóżku albo dzielenie jednego pokojunie wchodzi w grę i koniec kropka.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
  • Odpowiedz