Wpis z mikrobloga

Solidarność macic to solidarnosc macic, nieważne czy okazałaby się seryjną i mordowała dla zabawy, macicę będą wspierać. Ważne że chłop dostał kosę i jest git.

@Menosas: myślę, że większość kobiet nie ma w takich sytuacjach pierwszej myśli, że zapewne mężczyzna sobie zasłużył. Te ze screenów to jakieś frustratki lub ameby umysłowe.
To trochę jak ze spermiarzami w necie - są bardziej widoczni niż normalni faceci, bo z jakiegoś powodu mają
  • Odpowiedz
@SystemHalted2_0 od dość dawna obserwuje fenomen polskich kobiet, mianowicie kolejność zdarzeń nie ma dla nich znaczenia, ponieważ zawsze to NAJPIERW zły jest facet. To nie są jego reakcje, na cokolwiek, on po prostu najpierw jest zły ( ͡ ͜ʖ ͡). A biedna kobieta musi sobie z tym radzić, to jest taka fatamorgana że jprdl
  • Odpowiedz
@SystemHalted2_0: To jest wlasnie mizoandria, prawdziwa. Wyobrazacie sobie, ze faceci - i to jeszcze pod nazwiskiem - pochwalaja zabijanie kobiet?

myślę, że większość kobiet nie ma w takich sytuacjach pierwszej myśli, że zapewne mężczyzna sobie zasłużył. Te ze screenów to jakieś frustratki lub ameby umysłowe.

@LeVentLeCri: Dam sobie reke uciac, ze wiekszosc jednak ma. Troche zyje na tym swiecie i co widzialem/slyszalem otaczajac sie kobietami jest raczej jednoznaczne.
  • Odpowiedz
@SystemHalted2_0: baba gwałci dziecko "ja bym jej dała medal za odwagę" "musiało ją mocno w-----ć", szkoda że tego typu sytuacje nie są edytowane domyślnie to może by te baby zaczęły jarzyć jaką głupotę powielają
  • Odpowiedz