Wpis z mikrobloga

Kurczę, ale dobrze się bawię przy ogrywaniu Vermintide „dwójki”. Nawet jeśli nie mam zgranej paczki do gry, to zawsze ktoś czeka i fajnie się gra z obcymi 🫶

Zdecydowanie najbardziej lubię przysnajperzyć elfką i trzymać się trochę z tyłu jak to samotnik, ale tyle jest do odkrywania i każdy „mecz” jest tak dynamiczny że jestem w szoku 😟

I mój dziadek laptop daje sobie radę. NIE ZAPOMNIJCIE ODEBRAĆ GIERKI, czas macie do jutra. Nawet jak nie planujecie teraz pograć, w przyszłości mi podziękujecie. ŚWIETNA ZABAWA 😱

https://www.niezbadane-krainy.pl/darmowy-na-zawsze%21-odbierz-warhammer-vermintide-2-zanim-oferta-przepadnie%21

#warhammer40k #fantasy #gry
niezbadane-krainy - Kurczę, ale dobrze się bawię przy ogrywaniu Vermintide „dwójki”. ...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@niezbadane-krainy: vermintide jest d------y. Nabilem kilkaset godzin za czasow swietnosci gry. I tak super gra sie na quickplayu (chociaz gierka robi sie ciekawa dopiero na najwyzszych difficulty). Co smieszne vermintide dalej ma lepsze wsparcie od darktide'a, ktory mial srednia premiere.
No i tak, jako uniwersum to 40k bije na glowe fantasy.
  • Odpowiedz