Wpis z mikrobloga

Ustosunkuje się do dwóch podpunktów:
3. Jeśli chodzi o niszczenie komórek w Mózgu to raczej jest to częściowe I jest to napisane w punkcie zbyt ogólnie. Gdzie jest mowa o niszczeniu Impulsów w sposób odpowiedzialny? Hamuje złe odruchy. Logiczne nie? Można się domyślić czytając regułkę. Czasem chociaż, tak mam.
7. Jeśli chodzi o badania Radiologiczne to faktycznie jest zakazane robienie zdjęć narządów Płciowych i to każdy jest odpowiedzialny za Swoje własne. Trzeba
  • Odpowiedz
@Carter12345: ad3. Też się kiedyś nad tym zastanawiałem, co wyrośnie z pokolenia tiktoka. Już może nie chodzi o same treści, bo głupoty zawsze się pojawiały w każdym pokoleniu, ale o krótką formę przekazu. Problem, ze skupieniem się przy dłuższych treściach jest udowodniony, ale z drugiej strony może wykształca się nowa zdolność do przyswajania ogromnej ilości treści w krótkim czasie.
  • Odpowiedz
Po części się zgodzę. Dzieci za madre są odtracane i często wola swój Świat i Ja to rozumiem. Z czasem stają się odpowiedzialnymi Dorosłymi Ludźmi. Trzeba mieć odpowiednią Cierpliwość.
  • Odpowiedz