Wpis z mikrobloga

Jako puszkarz chciałbym trochę ostudzić zapały przed ostatnimi dwoma wyścigami. Vegas było dla McLarenów w przeszłości trudnym torem. 2023 - wypadli obaj w Q1, Norris się rozwalił, a Piastri dojechał na P10, 2024 - P6 i P7 w czasie, kiedy mieli ogólnie zdecydowanie najlepszy samochód. Także możliwe jest, że w tym roku zaryzykowali z setupem, żeby spróbować powalczyć o podium/zwycięstwo i przesadzili. Tempo mieli bardzo dobre, czego generalnie nikt się nie spodziewał. Katar i Bubu były dla nich dobre w poprzednich sezonach i są płaskie, więc takich problemów i konieczności ryzyka już nie powinno być.

Verstappen nadal potrzebuje trochę szczęścia, żeby to dowieźć. Najlepiej jakby wygrał wszystko do końca i jakiś Russell się wpierdzielił między niego, a McLareny.

#f1
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 0
jako McLareniarz stwierdzam że najgłupsze co mogli zrobić to było to ryzyko xD

@BogdanBonerEgzorcysta: Jako McLareniarz powinieneś pamiętać, że jest w ich genach. Chiny 2007 pamiętamy XD
  • Odpowiedz
@JC97 w 2007 to miałem 3 lata, a w tym zespole to nawet księgowa się chyba zmieniła od tego czasu xD

Za dzieciaka byłem za Vettelem, Norrisa polubiłem jak był śmieszny za dzieciaka i zostało, bo w zespole nie ma już ani Alonso, ani Hamiltona, których nienawidzę.
  • Odpowiedz