Wpis z mikrobloga

xD Pod koniec drugiej rundy kozak comeback, był potencjał na koniec, szkoda że przestrzelił hajkinga... to teraz dokończył sprawy totalnie popier---nym zakończeniem w 3rd xD dajta shota, bo zmisscklickowałem i mi nowe okno się odpaliło w międzyczasie, więc nie widziałem w całości
#ufc
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 1
@DominiCanes: pierwszą(Marek), większość walki Topurii, tutaj całe dwie rundy i na początku trzeciej nie wiem czy dotknąłem przypadkiem fona czy co, ale opaliło od razu nowe okno i szybko wróciłem, więc widziałem akcję, ale nie w całości xD

takie to oglądanie na telefonie na tych lewych stronach, cokolwiek dotkniesz to wywala milion okien
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 2
@GF91: @DominiCanes No co xD mam trudniejszą misję, nie oglądam na kompie tylko na... dwóch fonach. Na jednym wykop, na drugim stream. Kończyłem posta o drugiej rundzie, gdy się zaczynała 3rd i wziąłem telefon do ręki ten ze streamem i bum, z piz--y okno się odpaliło, ale całe szczęście klikając przycisk wracaj, stream dalej leciał, nie zatrzymał się, więc widziałem i tak dużo w tej akcji. Mogło być gorzej,
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@DominiCanes: @bajo18 dzięki za info mirki, może spróbuje jeszcze później na szybkości to zrobić, a jak nie to przy jakimś następnym wydarzeniu będę już przygotowany
  • Odpowiedz
@bajo18: pod streamed mi siedzi xd
@ThiZ chlop co centrum dowodzenia na dwoch telefonach zbudowal XD juz nie bede pisac, bo Ci wysadzi poprzez podczerwien drugi telefon ze streamem ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz