Aktywne Wpisy

saintie +6
nigdy w zyciu nie zaufam komus kto ma fiuta

JamesJoyce +30
#sztucznainteligencja #programista15k #programowanie #teoriespiskowe #epstein
Do czego uzywam 5090: Akurat leciał temat dokumentów z procesu Giuffre v. Maxwell więc ściągnąłem co było publicznie dostępne — zeznania, maile, pisma procesowe. W sumie grubo ponad 3000 stron.
Wrzuciłem to wszystko w pipeline i wle wyniki są ciekawe bo wychodzą rzeczy których nie widzdac czytając pojedyncze dokumenty, a ja jestem psychofanem teorii spiskowych.
Parę
Do czego uzywam 5090: Akurat leciał temat dokumentów z procesu Giuffre v. Maxwell więc ściągnąłem co było publicznie dostępne — zeznania, maile, pisma procesowe. W sumie grubo ponad 3000 stron.
Wrzuciłem to wszystko w pipeline i wle wyniki są ciekawe bo wychodzą rzeczy których nie widzdac czytając pojedyncze dokumenty, a ja jestem psychofanem teorii spiskowych.
Parę

#polityka
https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/prokuratura-zabezpieczyla-majatek-ziobry-ciag-dalszy-sprawy-funduszu-sprawiedliwosci/hm2gr8x,79cfc278
źródło: temp_file2470646554372069214
PobierzWłaściwie to nawet jednego aktu oskarżenia... No fujara.
@Dzwiekoszczelny: Jeśli wszyscy są winni, to chyba musisz przyznać że KO przywraca cywilizowane standardy że politycy są ścigani jak coś się da udowodnić?