Wpis z mikrobloga

@paczelok: trzeba mieć nieźle namieszane w głowie, żeby odmówić przy oświadczynach nie dlatego, że nie chce się brać z tym kimś ślubu, a przez nie taką biżuterię, miejsce itd. Coś też chyba z komunikacją nie tak, skoro mu od razu nie powiedziała jakie ma oczekiwania. Jak mój niebieski zaczął się pytać o to, jakie pierścionki mi się podobają, to mu powiedziałam, nawet podesłałam kilka przykładowych z popularnych sieciówek. Jak tego
  • Odpowiedz
@Cadfael: nie, zwyczajnie książka mi dziś średnio wchodzi, więc zerkam sobie trochę na wykop, post przyciągnął moją uwagę i jak zaczęłam pisać, to się rozpisałam (miło czasem powspominać). Ostatecznie ten komentarz i tak zniknie w natłoku informacji w internecie, więc to nie ma znaczenia - to taki momentarz dla samej siebie. Miłego wieczoru ()
  • Odpowiedz
nie, zwyczajnie książka mi dziś średnio wchodzi, więc zerkam sobie trochę na wykop, post przyciągnął moją uwagę i jak zaczęłam pis...

@Krolowa_Nauk: dobra, jednak nie masz koleżanek
  • Odpowiedz
nie tego oczekiwałam

@paczelok: Jeśli perfomance był ważniejszy od samego wykonawcy to poszedł go robić do innej. Normalny zdrowy chłop. Niech mu się wiedzie.

Nic mnie tak nie denerwuje na rynku matrymonialnym ( po obu stronach barykady) jak to gdy ktoś się staje przedmiotem swojego związku a przestaje podmiotem.
  • Odpowiedz