Wpis z mikrobloga

#przegryw #psychologia #pracbaza
https://youtu.be/p5pHgTgMC8c?si=kG4v_fWBH3BuEgZs&t=2150

To się bardzo rzadko zdarza, żeby ktoś kto był w 10 różnych pracach, żeby wszyscy byli przeciwko mnie . Wszyscy mnie nie lubią, wszyscy mnie odrzucają. Nie, po prostu dana osoba jest toksyczna i ludzie to wyczuwają

Tak słucham co mówi psycholog w tym konkretnym fragmencie i nie wierze co słysze. To raczej toksyk gnębi w miejscu pracy innych, aniżeli jest ofiarą innych z powodu swojego toksycyzmu.
Xvenowski - #przegryw #psychologia #pracbaza 
https://youtu.be/p5pHgTgMC8c?si=kG4v_fW...
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Xvenowski: jak wszędzie gdzie idziesz śmierdzi kupą to pora zajrzeć pod but ( ͡° ͡°)

w tym cytacie nie ma nic o gnębieniu to raz.

osoba 'toksyczna' odbiera jako atak na siebie nawet naturalne konsekwencje jej zachowania gdzie ktoś robi coś innego niż ona chce / śmie się przeciwstawić / mieć inne zdanie / nie zgadzać się w
  • Odpowiedz
  • 0
w tym cytacie nie ma nic o gnębieniu to raz.

@10129: Był fragment powiedział coś w stylu, że partner trafia cały czas na złe prace i wszyscy się nad nim tam znęcają.

osoba 'toksyczna' odbiera jako atak na siebie nawet naturalne konsekwencje jej zachowania gdzie ktoś robi coś innego niż ona chce / śmie się przeciwstawić / mieć inne zdanie / nie zgadzać się w czymś / zwrócić
  • Odpowiedz
Był fragment powiedział coś w stylu, że partner trafia cały czas na złe prace i wszyscy się nad nim tam znęcają

w Twoim oryginalnym poście nie, więc sam do siebie możesz mieć pretensje o zrozumienie tego w ten sposób. kwestia co to znaczy 'znęcają' tutaj.

To już jest domysł, domniemanie, twoja interpretacja

tak samo jak to co Ty napisałeś. nawet jak autorowi o coś innego chodziło to nadal często jest tak jak
  • Odpowiedz
  • 0
w Twoim oryginalnym poście nie, więc sam do siebie możesz mieć pretensje o zrozumienie tego w ten sposób. kwestia co to znaczy 'znęcają' tutaj.

@10129: Wiem, w oryginalnym poście nie umieściłem wszystkiego. Dałem link do fragmentu, ale z doświadczenia wiem, że ludzie raczej nie odpalają takich rzeczy.

tak samo jak to co Ty napisałeś. nawet jak autorowi o coś innego chodziło to nadal często jest tak jak napisałem.

@10129
  • Odpowiedz