Aktywne Wpisy

Matylda_Megara +384
Znowu przyszłam się chwalić i to bardzo! Więc pijcie ze mną kompot.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.

cult_of_luna +129
#wykop40plus
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
źródło: Bez nazwy
Pobierz

https://youtu.be/p5pHgTgMC8c?si=kG4v_fWBH3BuEgZs&t=2150
Tak słucham co mówi psycholog w tym konkretnym fragmencie i nie wierze co słysze. To raczej toksyk gnębi w miejscu pracy innych, aniżeli jest ofiarą innych z powodu swojego toksycyzmu.
w tym cytacie nie ma nic o gnębieniu to raz.
osoba 'toksyczna' odbiera jako atak na siebie nawet naturalne konsekwencje jej zachowania gdzie ktoś robi coś innego niż ona chce / śmie się przeciwstawić / mieć inne zdanie / nie zgadzać się w
@10129: Był fragment powiedział coś w stylu, że partner trafia cały czas na złe prace i wszyscy się nad nim tam znęcają.
w Twoim oryginalnym poście nie, więc sam do siebie możesz mieć pretensje o zrozumienie tego w ten sposób. kwestia co to znaczy 'znęcają' tutaj.
tak samo jak to co Ty napisałeś. nawet jak autorowi o coś innego chodziło to nadal często jest tak jak
@10129: Wiem, w oryginalnym poście nie umieściłem wszystkiego. Dałem link do fragmentu, ale z doświadczenia wiem, że ludzie raczej nie odpalają takich rzeczy.
@10129