Aktywne Wpisy
aleroc +81

Oczywiście p0leczka narzeka xD to czemu sama nie kupi mieszkania skoro to takie proste?
Swoją drogą niezły test, jeśli po takim racjonalnym działaniu dziewczyna cię zostawi, to znaczy że jest całkowicie niedojrzała i żadna strata xD
#p0lka #mieszkanie #nieruchomosci #polska #zwiazki
Swoją drogą niezły test, jeśli po takim racjonalnym działaniu dziewczyna cię zostawi, to znaczy że jest całkowicie niedojrzała i żadna strata xD
#p0lka #mieszkanie #nieruchomosci #polska #zwiazki
źródło: 1000112440
Pobierz

źródło: 1000062635
Pobierz@Imie_Lukasz_Nazwisko_PoTacie: niby jak, co, dlaczego...
Jak ktoś postawi rower na ścieżce dla pieszych to tez przejdziesz i kopniesz go bo stoi ci na drodze? Jak ktoś zaparkuje na przejściu dla pieszych to staranujesz auto?
To, ze ktoś robi cos głupiego nie daje ci prawa do naruszenia jego własności. No chyba ze ci zagraża ten parawan.
@dr-proktor: Jak jeszcze dojeżdżałem rowerem do pracy i hulajnoga elektryczna z prywatnej wypożyczalni stała na ścieżce rowerowej, to w-----------m ją w trawę poza ścieżkę, poza chodnik. Wielokrotnie zbierałem od przechodniów i innych rowerzystów wyrazy uznania.
@Imie_Lukasz_Nazwisko_PoTacie: to dlaczego nie pójdziesz na taką, na której nikogo albo chociaż niemal nikogo nie ma?
@till0: tak jak mówisz.
źródło: 19b34fddca9699f689ad192972c5b4b4169100b95443eb813829cd252cf13794
Pobierz@kobrys13: tymczasem Chorwacja.
https://podroze.onet.pl/aktualnosci/polka-pokazala-zdjecie-z-plazy-w-chorwacji-o-7-rano-wszystkie-miejsca-zajete/461hp1n
źródło: obraz
Pobierz@kobrys13: jak bylem mamy to zazdroscilem tym blisko morza, a aktualnie takim jak Tobie xD a liczac autostradami to czasowo moze wyjsc podobnie co nad polskie morze
Przed dziećmi już trochę świata zobaczyłem :-)
Z AllInclusive i w----------a też wyrosłem - zazwyczaj po 12 dniach urlopu jestem 3kg LŻEJSZY bo ruszam się non stop - nie ruszam się tylko kiedy śpię.
@Krupier: Dlatego od 5 lat jeździmy wyłącznie na północ Włoch - tam plaże mają po 100-200m szerokości - te na campingach codziennie są sprzątane - no i plus taki tego że tam jest 80% Niemców którzy w genach mają nie śmiecić, a wręcz sprzątać po sobie.
Żarcie top, plaże top, aqaparki nadmorskie top.