Wpis z mikrobloga

Dziwi mnie zawsze, że ludzie to tolerują i nie przejdą po prostu przez te parawany

@Imie_Lukasz_Nazwisko_PoTacie: niby jak, co, dlaczego...

Jak ktoś postawi rower na ścieżce dla pieszych to tez przejdziesz i kopniesz go bo stoi ci na drodze? Jak ktoś zaparkuje na przejściu dla pieszych to staranujesz auto?

To, ze ktoś robi cos głupiego nie daje ci prawa do naruszenia jego własności. No chyba ze ci zagraża ten parawan.
  • Odpowiedz
Jak ktoś postawi rower na ścieżce dla pieszych to tez przejdziesz i kopniesz go bo stoi ci na drodze?

@dr-proktor: Jak jeszcze dojeżdżałem rowerem do pracy i hulajnoga elektryczna z prywatnej wypożyczalni stała na ścieżce rowerowej, to w-----------m ją w trawę poza ścieżkę, poza chodnik. Wielokrotnie zbierałem od przechodniów i innych rowerzystów wyrazy uznania.
  • Odpowiedz
@kobrys13: albo lecisz sobie do wietnamu ale na dłużej to hotel na miesiąc na plaży dwa koła, pójdziesz z drugą połówką na żarcie to z napojami zapłacisz 3-5 dych i masz pysznego i zdrowego pod korek. Na street foodzie byście się najedli po piątaku na głowę. Jak lecisz na miesiąc i masz tyle wolnego to wychodzi jak tydzień nad bałtykiem i codziennie rybka po 8 dych na głowę z rozwodnionym
  • Odpowiedz
Mam do plaży dosłownie 5 minut pieszo a ostatni raz w sezonie byłem na niej jakieś 15 lat temu. To darcie ryja, bieganie bombelków, sypanie piachem, parawany itp to nie na moje nerwy.

@Imie_Lukasz_Nazwisko_PoTacie: to dlaczego nie pójdziesz na taką, na której nikogo albo chociaż niemal nikogo nie ma?
  • Odpowiedz
Mam tylko 200km dalej do Włoch czy do Chorwacji

@kobrys13: jak bylem mamy to zazdroscilem tym blisko morza, a aktualnie takim jak Tobie xD a liczac autostradami to czasowo moze wyjsc podobnie co nad polskie morze
  • Odpowiedz
@Adolf_HODLer: 3 bombelki here więc bagażu jest sporo i na razie wybieramy destynacje gdzie dojadę moim dieslem w 12h z jedną przerwą na siku.

Przed dziećmi już trochę świata zobaczyłem :-)
Z AllInclusive i w----------a też wyrosłem - zazwyczaj po 12 dniach urlopu jestem 3kg LŻEJSZY bo ruszam się non stop - nie ruszam się tylko kiedy śpię.
  • Odpowiedz
tymczasem Chorwacja.

@Krupier: Dlatego od 5 lat jeździmy wyłącznie na północ Włoch - tam plaże mają po 100-200m szerokości - te na campingach codziennie są sprzątane - no i plus taki tego że tam jest 80% Niemców którzy w genach mają nie śmiecić, a wręcz sprzątać po sobie.

Żarcie top, plaże top, aqaparki nadmorskie top.
  • Odpowiedz