Aktywne Wpisy

ViolinX +6
W tym roku gwiazdor przyszedł wcześniej ;)
#gta #gta6 #pcmasterrace #sony #konsole #niewiemjaktootagowac #chwalesie #gry
#gta #gta6 #pcmasterrace #sony #konsole #niewiemjaktootagowac #chwalesie #gry
źródło: ac
Pobierz
Soothsayer +62
Jak wiecie moje dzieciństwo groszem nie śmierdziało i zabawek u mnie prawie w ogóle nie było, ale na szczęście to nie problem dla dziecięcej wyobraźni zwykle wymyślałem jakieś zabawy jedna armia kontra inna czasem były to nazbieranie orzechy, kasztany, ulepione kule z gliny które się napoerdalały z kulami z modeliny itp. jedna z takich zabaw była wojna statów, porobiłem w c--j statków z papieru dla różnych frakcji i się zwyczajnie napoerdalały ze
źródło: 1000004774
Pobierz

źródło: dji_fly_20240921_122113_0_1726914073005_photo_low_quality
PobierzJaki dom lepszy przy pracy hybrydowej 2-3 dni w tygodniu z biura?
Dojazdy codzienne mogą być męczące, masz rację. Tylko
W każdym wojewódzkim będzie ten sam problem. W Krakowie
Mam kolegę z pracy, który tak dojeżdża z Nowego Targu. Różnica taka, że on tam dostał dom po rodzicach, fakt że zainwestował w remont, ale kosztowało go to 1/4 ceny tego, co by musiał wydać na zakup ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mówił, że takie rozwiązanie jest w miarę ok, ale jakby miał dojeżdżać codziennie, to słabo. Dzieci chodzą tam do
Może z 5 lat jeszcze będzie, ale coraz mniej. A z ludźmi to co zawsze - część wyjedzie za granicę, część coś znajdzie, wielu zacznie pić, a liczni się zabiją. Nikogo to nawet nie obejdzie. Nawet niektórzy się w duchu ucieszą, że się konkurencja o pozostałe etaty zmniejsza.
Nie wydaje mi się, żeby za granicą było lepiej. Jak chodzi