Aktywne Wpisy

anoysath +80

forfiterex +49
#krakow #sct #niszczalski
Ci idioci od SCT z Krakowa naprawdę liczą, że obcokrajowcy przed wjazdem do miasta będą się rejestrować xxxD większego odklejenia niż krakusowskich urzedasow to nie widziałem w życiu
Ci idioci od SCT z Krakowa naprawdę liczą, że obcokrajowcy przed wjazdem do miasta będą się rejestrować xxxD większego odklejenia niż krakusowskich urzedasow to nie widziałem w życiu
Jeśli Twój pojazd jest zarejestrowany za granicą, nawet jeśli spełnia wszystkie wymagane normy, musisz samodzielnie zgłosić go do systemu SCT. Podczas zgłaszania będziesz musiał przedstawić kopię dowodu rejestracyjnego pojazdu, podać markę, model i rok produkcji

źródło: dji_fly_20240921_122113_0_1726914073005_photo_low_quality
PobierzJaki dom lepszy przy pracy hybrydowej 2-3 dni w tygodniu z biura?
Dojazdy codzienne mogą być męczące, masz rację. Tylko
W każdym wojewódzkim będzie ten sam problem. W Krakowie
Mam kolegę z pracy, który tak dojeżdża z Nowego Targu. Różnica taka, że on tam dostał dom po rodzicach, fakt że zainwestował w remont, ale kosztowało go to 1/4 ceny tego, co by musiał wydać na zakup ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mówił, że takie rozwiązanie jest w miarę ok, ale jakby miał dojeżdżać codziennie, to słabo. Dzieci chodzą tam do
Może z 5 lat jeszcze będzie, ale coraz mniej. A z ludźmi to co zawsze - część wyjedzie za granicę, część coś znajdzie, wielu zacznie pić, a liczni się zabiją. Nikogo to nawet nie obejdzie. Nawet niektórzy się w duchu ucieszą, że się konkurencja o pozostałe etaty zmniejsza.
Nie wydaje mi się, żeby za granicą było lepiej. Jak chodzi