Aktywne Wpisy
kwmd +129

lubie-sernik +100
Taką kolację zamówiłem za 10 zł z dostawą. Nie wiem co to jest ale dużo mięsa.
Omg jakie to ostre....
#sernikpodrozuje
Omg jakie to ostre....
#sernikpodrozuje
źródło: 1000056598
Pobierz

pytanie czy to "pełnomocnictwo" nie było wymuszone i od tego momentu zaczął sie ogólnie upadek Suszka
ktoś albo miał kluczyki i sobie
@Lomar15: dobre, chociaż lekko przerażające.
A ja na to drugie :)
Chłop zniknął z miliardem w bitcoinach...
Gdyby go zabili bez tego klucza to byliby kompletnymi debilami - a skoro oszukali tak wiele osób i wyłudzili tyle siana to raczej kompletnymi debilami nie są.
To nie sebki z osiedla.......
Na 100% wszystko było zawczasu zaplanowane, nie chce mi się wierzyć, że ôni go tyle lat trzymają przy życiu, bo np nie
Na zdrowy rozsądek - po co to logowanie z telefonu? :D
Że żył po 4 dniach i wyciągnął telefon?
Że ktoś mu akurat tam zaczął grzebać
Czyli zakładasz, że ludzie którzy ukradli miliardy to debile. Rozumiem :)
Jak w tym memie gdy naukowcy pomylili się z obliczeniami wieku wszechświata;D
@marcus777: Wiadomo co dziś porabiają? Dalej są w tym biznesie czy odeszli? Zarobili coś na BitBay?
@kwiat_pustyni626: Oglądałem dokument kryminalny gdzie jakiś prymityw porywał ludzi na górskich szlakach, zabierał im karty, wypłacał pieniądze i zabijał. I trafił na dziewczynę która wiedziała że czas działa na jej korzyść,
Brzytwa Ockhama
Mnóstwo założeń drogi kolego :D
Moje założenia są
@marcus777: Ale pamiętajcie, że regulacje to złe "som". Przecież to norma, że ktoś w-------a siekierę w samochód np. prezesa banku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: e5a17945-6e8b-4d6a-9307-965e825e9256
Pobierz@kwiat_pustyni626: Pierwsze. Od jego zaginięcia nikt nie ruszył środków na tym portfelu, więc jakby chłop uciekł, to by jakiś ruch tam był.
A zabić (bez klucza) mogli równie dobrze przypadkiem w czasie tortur, albo chłop zaczął się bronić (mógł mieć b--ń), albo są skrajnymi debilami.
Znowu mnozysz założenia :D
Musiały być tortury, w wyniku tortur zgon a i jeszcze od razu musiał wypłacić
Przeczytaj sobie jeszcze jak działają profesjonalne agencje ochroniarskie:) to nie jest tylko napakowany Seba pilnujący ci wejścia do sracza.
@kwiat_pustyni626: to jest akurat jakaś bzdurna narracja tego Kralla.
- Gdyby portfele były jawne i by ludzie widzieli 4500 w portfelu nie byłoby bank runu, więc i giełda by nie upadła teraz. On nie chciał pokazać portfeli nie bo nie
- Teraz jednak pokazał niby swój portfel ale wszystko Wina Tusk--- tzn., Suszka
- Że niby tyle lat nie sprawdzili że nie mają kluczy