Aktywne Wpisy

Jak weźmiesz iPhone nigdy nie wrócisz na #android ta, bateria tak pięknie trzyma, że po tygodniu już myślę czy nie oddać i nie zamówić oneplusa 15, czuję się jakbym cofnął sie w rozwoju, bateria słaba, żadnych ficzerow, aparat też bez szału w porównaniu do honora magic 6 pro na plus tylko rozmiar bo to male pro, ale dwa razy dziennie telefonu ładować nie będę
#iphone #ios
#iphone #ios

kecyc +161
Zaraz egzamin na prawko C. Kurde stres jest, niby człowiek umie jeździć ale stres jak ta lala.

#eu4 #europauniversalis
Tyle że jak kupuje nie na steam bo tam jest dużo drożej. Kupuję poza steam i tam aktywuje a tego nie da się zwrócić
Tak się składa, że akurat na lapku mam 1650 z ryzenem 5 3550h i 32 GB ramu. Powiem tak, że Europka działa. Tyle że w opcjach musisz na absolutne minimum ustawić opcje by była w miarę grywalna. Na razie w grze dotrwałem do 1560 roku i nie ma tragedii z wydajnością, chociaż średni tick dzienny jest coraz dłuższy.
Btw nie chcesz spiracic by stestować grę, a kupisz cdkeya z jakieś pralni pięniedzy bo jest trochę tańsze niż na steamie? XD
Ale ryzen 5600 jest chyba powyżej minimum
I dla mnie jest różnica czy ściągnę pirata czy kupię taniej.
@FreeSheep: tak, jak napisales, ale to nadal okolice minimum, w rekomendowanych masz 7800x3d.
Najwyżej zanudzisz się na śmierć podczas czekania.
A wiesz czemu cdkeye sa tansze niz na oficjnalnej stronie paradoxu/steama? Część tych kluczy jest kupowana z kradzionych kart kredytowych, pozniej bank cofa transkacje i klucz zostaje. Później niektóre jednostki się brandzlują
@kacpervfr:
Ludzie co z wami jest nie tak? Zadaje pytanie techniczne, a już druga osobą się mądrkuje skąd mam brać gry? Czy ja was o to
@FreeSheep: Nie ma bardziej technicznego rozwiązania twojego problemu niż przetestowanie gry na swoim środowisku. Jak odmawiasz logicznego rozwiązania to się nie dziw że ktoś przyjdzie ponarzekać, że pan tak tu żyje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No tak, bo lepiej zaplacic zlodziejom którzy rzeczywiście oszukują twórców na siano, niż dla testów pirata ściągnąć który nikogo nie krzywdzi xdddd
@kacpervfr:
Może ty płacisz złodziejom, ja nie. Więc nie przypisuj mi swoich działań, nie każdy jest taki jak ty.
@FreeSheep: To wyjaw mi w jaki magiczny sposób cdkey do eu5 na stronach z kluczami kosztuje 200zl, kiedy na www paradoxu kosztuję 250zl, a na polskim steamie 270? Piracenie > kupowanie kluczy na jakimś g2a
@kacpervfr:
Widzę, że nie kumasz po polsku? Ale to nie mój problem. Dla ciebie i mnie EOT i u mnie idziesz na czarną listę, wiec dla mnie nie marnuj już klawiatury.
PS. GTX ogólnie dla zasady wyjeb do kosza i zainwestuj w RTX, GTX już nie mają prawa bytu tak czy siak.
RTX 3060 ci wystarczy w zupełności, a zresztą - przecież tu na wykopie każdy zarabia 30k na miesiąc więc q--a wyłóż te drobniaki 6-8k na PC
@NaczelnyWoody:
Czy na pewno Ryzen 5600 nie jest wystarczajaco
Pewnie temu, że Polska ma jedne z najdroższych gier na świecie, a gdzie indziej jest taniej.