Wpis z mikrobloga

@CzikaKiri: ty to masz ale paranoje oraz schizofrenie siedź tam dalej sobie na czarnej piwniczny-strychowy ulańcu przegrany z zakolami i idź tam lepiej opędżluj prytę pod tą konserwe ...a odlewki to dałem twej mamci wczoraj wieczorkiem pdk
  • Odpowiedz
@CzikaKiri: a odlewki to sie kupuje ulany ulungu a nie wystawie po nie piwniczną łapę jak ty w mops zasiłkowcu na usłudze typu blik gumowej strony ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@bellacavem: do mnie też ulung pohukuje po czym blokuje, marny prowokatorek co udaje że ma tu kontrole nad wykop niczym srawo nad kryptydami w drewnianym domku na podlasiu,ale tak to jest jak mu koledzy kradli kanapki w szkole to teraz probuje sie usilnie na wykop zrealizować, wyalienowany "obdźekt" żyjący na zasiłku za oceanem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@mrowa94 Ty już chyba podpity i to solidnie. Uważaj, wiesz czym się kończy pisanie na Wypoku po %. 7 razy Cię moderacja siłą na doteks od Wypok brała.

Co do odlewek perfum, to żebrałeś mróweczka. Jeśli było inaczej i kupiłeś choć 1 sztukę, to zapewnie masz historię konwersacji z jakimś Wykopkiem ze szczegółami dealu i możesz ją wkleić, prawda? Prawda? Typie, wchodziłeś na #perfumy i #odlewki i
  • Odpowiedz
@CzikaKiri: no no tak sobie to tłumacz, tłumoku którego wakajkami miał byc tylko wykop, a o perfumach widać jak sie znasz szyjko kiełbasy spod żywca czy tam berlina ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@CzikaKiri: tobie "szyjke" już uszkodzili iras/farara/szkolnik i koledzy mamci na melinie tam u was i to wystarczy wiecej nie ma co z tobą pisać, "ostatni plemniku rafała kosny który jakimś tam cudem datrarł na metę dywaniku w miejską ulicę"
  • Odpowiedz
@mrowa94: Haha! Trafiony, zatopiony. Ty kupował, ahaha, Ty kupował! Typie, robisz za minimalną, a perfum po 1000 PLN Ci się zachciało, gdy nawet na probkę za 10 PLN Cię nie stać i pałaszujesz po Wypoku ze swoimi "ogłoszeniami", żebrzesz o odlewki. Dajesz mi jeden kwit, że kupiłeś od kogoś przez tag #perfumy jakąś próbkę i usuwam konto! Typie, wyślij mi adres paczkomatu, to wyślę Ci z litości te
  • Odpowiedz
@CzikaKiri: a żebrzesz to ty "melepetko" o screeniki z dzbanem "lury spod korbielowa" także nie cwaniakuj i nie próbuj wyłudzić niczego tutaj ode mnie że ci klepnę co i od kogo kupowałem licząc małpi-owsiany czołospadzie pionowy że będziesz potem srać tag screenami o mnie niczym twój niby urojony trzeci tata zastępczy @onogero sra obrazami z AI
  • Odpowiedz
@mrowa94: Typie, mi nie potrzebne szczegóły, możesz zamazać i nick nawet. Zdanie, że prowadziłeś odlewkowe negocjacje i dobiłeś targu wystarczy. Ja wiem, że nie było czegoś takiego, też to wiesz - temu tak tyłeczek piecze dla Ciebie i ciskasz się w spazmach po tagowej podłodze panie "minimalna krajowa".
  • Odpowiedz
@CzikaKiri: ciebie piecze coś, ale to już wiekszość zauważyła,żę ci koledzy brudzili w tornister i kanapki kradli i teraz jest taki kosno/srawo 2.0 na wykop ktory udaje kogoś kim nie jest jak chcesz to ci podesle jakieś odlewki małpo ale daj adres ...
  • Odpowiedz