Wpis z mikrobloga

@breakdown1: To jest longterm mylnie oceniany przez pryzmat innych smiecio kwantowych spółek jak Rigetti. Rynek przejrzy na oczy. Dopiero 40% w miesiąc spadło. Jeszcze 15% i powinno przejść w długotrwałą konsolidację a po tym już tylko góra xD
  • Odpowiedz
  • 1
@unlucky_k ja trzymam, już gorzej nie będzie. Wolę zaryzykować stratę całości licząc na odbicie niż oddać 40% i zamknąć temat.

Nie mniej czy kupować Ci nie powiem. Sam nie wiem co z tym tematem robić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@breakdown1: @unlucky_k Mają współpracować z Bank of America (info z konferencji z przedwczoraj), ktory to będzie do tradeingu kwantowe obliczenia wykorzystywał i ogólnie w finansach. Mają system dostosowany też do chmur Amazona, Microsoftu i Google. Mają też najniższy błąd pomiaru (99,99% dokładności), co przy tych obliczeniach jest przepaścią między konkurencją. Także jeśli chodzi o IONQ to jako firma będzie rosło (z akcjami to nie wiem?). Nie po to się
polllk - @breakdown1: @unlucky_k Mają współpracować z Bank of America (info z konfere...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz