#przegryw Synuś koleżanki mojej matki dostanie kasę za dzialki jakieś. Po co pracować niech ktoś mi powie jak się żyje w samotności i nie ma się potrzeb bo człowiek jest zagubiony a przy zarobkach 6 tys zł na miesiąc co jest uważane za dobra pensje w Polsce odłożysz max 3 k albo mniej to już wyczyn co daje 30 k zł rocznie oszczednosci co jest śmieszna kwota. Rok obowiązków pracy bez pewności czy ci umowę przedłuża i człowiek musi do tej pracy chodzić bez przerwy. Dla mnie to kuriozum
@kristart: a mnie nie pytaj są tacy pewnie co odkładają nie wiem. G---o kraj na poziomie Rumunii. Moje doświadczenia życia w Polsce są skrajne negatywne , Polaków już i tak nie ma haraszo towarzyszu
@kristart: nie wiem gdzie jeszcze i co mam robić. Nie wiem wogule nawet gdzie w Polsce jest ok chyba nigdzie a poza tym nie byłem w Warszawie ani w Szczecinie nie wiem co tam jest i czym mam się kierować
@MidnightCowboy: W p0lsce wszędzie jest tak samo - czy to nadmorskie okolice, góry, wsie, duże miasta, jeżeli nie potrafisz nic konkretnego robić to albo musisz mieć farta i dobrze trafić, albo nie wiem. Zastanawiam się jak wy w tym kraju żyjecie za 4000 - 5000 zł jeżeli samemu wynajmujesz mieszkanie/kawalerkę. A za granicą jest tak samo jak w p0lsce, tylko trochę lepiej.
@kristart: aha czyli kolejny emigrant. No ja osobiście też mieszkałem za granicą i lepiej mi tam było. Ogółem nigdy Polski nie lubiłem i Polaczków , od najmłodszych lat Testovirona oglądałem i dobrze on podsumował mental tego narodu
@kristart: też nie wiem jak ty i wy żyjecie xd nie jestem Polakiem przypadkowo się tu urodziłem i tyle. Dla mnie to kuriozum ta p0lska więc mnie nie pytaj jak ludzie żyją tutaj
I kolejna "reklama", tym razem cycochy. Dostanę 18+ za reklamę, którą mi wyświetliło na portalu wykop.pl? Napisz słowo na "m" dostaniesz bana, ale wyświetlanie scamu jest już git. #wykop
@MidnightCowboy: Chyba dobrą pensję jak mieszkasz z rodzicami którym nie musisz płacić ani za mieszkanie, ani za jedzenie.
@MidnightCowboy: Jak to "przypadkowo"?