Wpis z mikrobloga

Czy któryś z Mirków lub Mirabelek może pożyczyć lub ewentualnie sprzedać instrukcje #lego do zestawu 42096? Kupiłem kiedyś od chińczyka taki zestaw dzieciom ale nie było w nim instrukcji
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@moderator_chaosu: Jak od chińczyka kupiłeś to chińczyka męcz o instrukcje. O ile chińskie klocki są spoko to podróbki 1:1 to już inna sprawa.

Podpowiem, że instrukcją od lego jest zarówno w aplikacji jak i w pdf za darmo na stronie.
  • Odpowiedz
@moderator_chaosu: instrukcje są ogólnie dostępne.
Na przyszłość to sprawdzaj takie rzeczy bo popłyniesz na 100 zł jak kupisz bez instrukcji jakiegoś moca do którego instrukcje sprzedaje właściciel pomysłu.
  • Odpowiedz
@Qullion wyżej napisałem do czego instrukcja w formie książeczki potrzebna. I wiem, że instrukcje są dostępne w necie. Poza tym to był jedyny zestaw jaki kupiłem od chińczyka, wszystko inne mam w oryginale.
  • Odpowiedz
@moderator_chaosu: Możesz spróbować olx czy allegro. Może coś się trafi, ale ludzie właśnie niechętnie sprzedają i strukcje czy opakowania, bo chodzą słuchy, że niektórzy podmieniają klocki i sprzedają oryginalne opakowania z podróbami.
  • Odpowiedz
@moderator_chaosu: Na twoim miejscu to by wrzucił instrukcję na duży monitor lub na telewizor jeżeli posiadasz. Zestaw jest dla większych dzieci, powyżej 10 lat, więc nie powinny mieć problemu.
  • Odpowiedz