Wpis z mikrobloga

@Pariashu: Zajebiste biureczko. Daje taki efekt otulenia po bokach ()

Też miałem kompa z Optimusa i po kilku latach spaliła się karta oraz płyta przez tani zasilacz który tam dali.
  • Odpowiedz
Ja to miałem takiego z 3DFX VOODOO w grudniu '98, ale za c--j nie pamiętam ile kosztował. Wiem za to, że ATX to nie marka kompa, a tak wtedy myślałem, bo taki był napis na obudowie.
  • Odpowiedz
@Pariashu: 00' komp za około 3500, stary chyba musiał się zakredytować przy jego wypłacie, to była nagroda za dostanie się do dobrej szkoły średniej, kto by pomyślał że ta nagroda stanie się powodem zawalenia tej szkoły, jak rok później internet podłączyliśmy to mnie nic więcej nie interesowało xD
  • Odpowiedz
  • 1
@Pariashu wtedy rozwój sprzętu komputerowego tak zapitalał, że po 3 latach wiele gier na premierę nie dzialało ( ͡° ʖ̯ ͡°)
U mnie trochę później pierwszy komp duron 700 i jakiś biedny GeForce mx, ale GTA 3 latało.
  • Odpowiedz
@Pariashu: moi rodzice też kupili Optimusa plus minus w takim samym okresie, a pamietasz parametry?
u mnie był DYSK TYSIONC, KARTA GEFORS,

a na poważnie to 32 mb RAM, 2 gb dysk twardy. reszty nie pamiętam
  • Odpowiedz
@Pariashu: ja nie miałem optimusa, ale pamiętam wujek kupił chyba w 97 czy 98 Optimusa Hypermedia DVD, monitor 17" i drukarke A3 za jakieś chore pieniądze na tamte czasy. Parametrów nie pamiętam dokładnie, jakiś Pentium II chyba 400Mhz, grafika ATI Expert@play 8MB no i oczywiście ten napęd DVD... ech się jeździło do ciotki tłuc w dema z CDAction (do dzisiaj pamiętam szok jak odpaliłem demko AvP...)
  • Odpowiedz