Wpis z mikrobloga

to prawda że prime wyglądu u faceta to jest jakieś 33 lata ? czytałem że facet w wieku 24-25 lat jescze ma dzieciecą twarz często i okragłą może wyglądać jak nastolatek a w wieku 30 lat jego twarz staje się bardziej męska i zarysowana . oczywiscie jak ktoś nie ma wypadania włosow albo zakoli mocnych
#przegryw #blackpill
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@MIREK_FAJFUS: a moim zdaniem niekoniecznie bo często facet jak jest własnie starszy to twarz robi mu się bardziej męska o ile nie jest uzaelziony od alko fajek narko i nie jest otyły niesamowicie
  • Odpowiedz
  • 1
@MIREK_FAJFUS: jak spojrzymy na topke genów i wezmiemy bradda pita to w wieku 24 lat gorzej wygladal niz jak troya była kręcona i miał te gdzies 38 lat w sensie jak był starszy to jego twarz bardzie męsko wyglądała
  • Odpowiedz
@Henson_ ja mam 33 lata i oprócz tego, że wypadły mi włosy i muszę się golić na zero, bo inaczej wyglądam jak podczłowiek, to na dodatek zrobiły mi się zmarszczki na czole i przede wszystkim wielka kreska zmarszczkowa przy poliku, w tym miejscu, gdzie się uśmiechasz.
  • Odpowiedz
to prawda że prime wyglądu u faceta to jest jakieś 33 lata ?

@Henson_: Oczywiście że nie, to jakieś głupie generalizowanie. Wszystko uzależnione jest od indywidualnych predyspozycji genetycznych - czyli od NATURY. Niektórzy faceci mają ten swój "prime" w wieku 25 lat a później stają się pomarszczonymi grzybami. Inni zaczynają jakoś wyglądać dopiero po 40 albo i później. Są też oczywiście przypadki ludzi którzy prezentują się zajebiście niezależnie od levelu
  • Odpowiedz