Aktywne Wpisy

SereneCipher +1
W jaki mało inwazyjny sposób zabić kogoś w książce? Że niby przypadek itp Bo pisze pisze i muszę się pozbyć typa i nie wiem jak.

Lolenson1888 +22
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz

MENTORZE
Z racji Twoich dzisiejszych, trzydziestych urodzin, z całego serca pragnę życzyć Ci:
1. Jeszcze większej ilości fantastycznych marek osobistych.
2. Spełnienia chociaż jednej zapowiedzi z długiej listy obietnic.
3. Wielu ciepłych mentorów, którzy chętnie zmentoringują Cię podczas prywatnych, płatnych konsultacji.
4. Tego, by kobieta nieidealna w końcu zaczęła wypełniać swoje związkowe obowiązki wobec Ciebie, żebyś nie musiał upuszczać swojej frustracji do zdjęć instagramowych szonów.
5. Żebyś pozostał sobą - tym chaotycznym, nieprzewidywalnym oszołomem, który ciągle nas zaskakuje.
6. Dużo zdrówka, by nie siadły Ci plecy podczas agencyjnych prac w Nederlands.
Chciałem dopisać również, że życzę Ci abyś, zgodnie ze swoim pragnieniem, zawsze był najgłupszą osobą w pokoju. Nie wymaga to jednak od Ciebie dodatkowych działań i aktywności, więc nie ma sensu życzyć Ci czegoś, co już osiągnąłeś.
Sto lat Seba, wszystkiego najlepszego! <3
@Thspeedy: Bambusom nie wytłumaczysz, to są oszołomy na etacie.
@Technick20: *jutrzejszych trzydziestych urodzin