Aktywne Wpisy

MonazoPL +136
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz
Larsberg +455
Nic mnie tak nie bawi jak ludzie wyprzedzający na złamanie karku w drodze do kołchozu o 5 nad ranem.
Z------------e jeszcze szybciej to tych waszych obozów pracy xD
#polskiedrogi #prawojazdy #motoryzacja
Z------------e jeszcze szybciej to tych waszych obozów pracy xD
#polskiedrogi #prawojazdy #motoryzacja
źródło: temp_file1898330045946326761
Pobierz

Od początku było to dla mnie jakieś takie nie wiem , bo uważałem że nie ma takich lamp które mają sens. zwłąszcza w przypadku gdy każda półka itp ma być podświetlona
Na allegro nie znalazłem żadnej konkretnie pod szafę, poza alllegro jedną zamiast wieszaka na kurtki, za 175zł, no niby spoko, ale nie nadaje się do półek.. anyway stwierdziłem, że sam zbuduje i pewnie będzie taniej.
Najpierw dla siebie, proof of concept, a potem się zobaczy czy się spodoba czy nie.
Myślałem, że ot taka spontaniczna myśl poszła, która odejdzie w niepamięć, ale nakręciłem się na to mentalnie, bo miałem wizje w głowie no i klamka zapadła, chyba wszystko co potrzebne już kupiłem.. portfel chudszy o 126zł
nie ma już odwrotu.
za te 126zł mogę zbudować kilka lamp, w zależności jaka będzie konfiguracja, bo może być wszędzie, do kuchni, nad kiblem, w szafkach dowolnych itd, w najgorszym przypadku dwie. po prostu trzeba było kupić wszystkiego więcej bo inaczej się nie opłaca.
Jak już uda mi się to zrobić, to wrzucę wpis gdzie wszystko opisze, pokaże jak to chodzi i jaki ostateczny koszt.
#oswietlenie #lampy #diy