Aktywne Wpisy

MajaEris +40
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Wrrronika +36
Jak mnie biedronka wkurza, no nie mogę xD
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
źródło: 1000063959
Pobierz

Nie dość że jest najlepszą gra na pc to teraz jeszcze zdominowała mój stół ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS. Tylko noszenie tych pudeł to jakiś żart, a w styczniu będą kolejne jak mi z kick startera resztę dodatków wyślą
PS2. Nigdy nie zrozumiem czemu brass jest w top2.
#planszowki #gryplanszowe #grybezpradu #heroes3
@nilphilus: no nie jest proste. Podczas pierwszej gry to się siedzi w instrukcji i szuka danego zagadnienia głównie a nie gra...
Nie wiem jak teraz, ale w starszych wersjach każdy dodatek to inna instrukcja i weź tu szukaj pośród 9 instrukcji gdzie jest dane zagadnienie.
Dla mnie to było tragiczne rozwiązanie i odbiera sporo funu z gry, już nie mówiąc o tym jak bardzo długa potrafi
Ale czy różnice pomiędzy wersjami są duże? no
Miałem na myśli herosów a nie brassa, brass jest zdecydowanie prostrzy
Nie mówię o klasykach w stylu splendor, catan, pociągi itd (chociaż podałem 7 cudów bo akurat w niego grałem chyba najwięcej
No nigdy w życiu nie powiedziałbym że to najlepsza gra planszowa na świecie. I w sumie z kim kto w planszowkach siedzi nie gadam to każdy w brassa grał i opinie pozytywne ale żeby jakoś ciągle w niego grać to żaden.
Grałem z 3 różnymi grupami w heroesa i każda stwierdziła że gralo im się najfajniej (tylko trzeba było lekko zmodyfikować zasady i prowadzić symultaniczne ruchy ale nie mam z tym problemu żeby ogarnąć na 2 plansze walk).